Борисов се разшета. Нападна Слави, Дончева и ДПС от Дулово

С толкова много кметове трудно могат да не се съобразяват с нас, каза лидерът на ГЕРБ

Борисов се разшета. Нападна Слави, Дончева и ДПС от Дулово | StandartNews.com

Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов се разшета из страната. След серията включвания във Фейсбук сега бившият премиер излезе на терен и взе да обикаля страната. Днес е в Дулово, откъдето нападна Слави Трифонов, Татяна Дончева и ДПС.

"Слави Трифонов и Татяна Дончева ли са новото. Това е добре забравено и пребоядисано старо. Ние поправяме грешките си и вървим напред. Мюсюлманите са нашият политически мост", каза Борисов. И допълни: "Бях млад лейтенант от пожарната, когато ме пратиха тук при Възродителния протест. ДПС не се отказва да прави коалиция с БСП. Тогава хиляди се редяха на опашки за паспорти, за да си напуснат къщите. Няма по-лошо от това, което ни причиниха комунистите. Това са лоши хора. Това ми каза и майка ми, когато се прибрах.".

"С толкова много кметове трудно могат да не се съобразяват с нас, дори да сме опозиция, но ние искаме да сме първи", каза лидерът на ГЕРБ.

Борисов отново разви тезата на ГЕРБ, че някой пипа софтуера на машините и обясни, че е подадена жалба до ЦИК за това. Това е внос на демокрация от Боливия и Венецуела, каза експремиерът. "На 2 метра от машината щял да стои човек, който да оказва помощ. Това са първите нечестни избори. Това правителство е на същите, които бяха в парламента. На 5 или 3 гласа един ще се прехвърля за Слави Трифонов. Трябва да гласуваме така, че нашите да са повече. Като разбрахме кои са специалистите, видяхме, че Румен Радев е взел примера от Мадуро, затова той там е винаги президент, въпреки глада и мизерията", каза Борисов.  

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай