Сряда,

Условия за ползване

Собственост и право на ползване

Настоящият сайт е собственост на Стандарт нюз АД.

Съдържанието на този уебсайт и технологиите използвани в него са под закрилата на Закона за авторското право и сродните му права. Всички видове текстови, графични, фото и видео материали публикувани в сайта са собственост на Стандарт нюз АД, освен ако не е посочено нещо друго.

Допуска се използването на текстови и фото материали от този уебсайт, само при условие, че се посочи източникът и се добави препратка към www.standartnews.com. Премахването на знаците за търговска марка или принадлежност на друго право, независимо дали носителят им е Стандарт нюз АД или трета страна, е възможно само след изрично предварително съгласие от страна на Стандарт нюз АД. Поставянето на връзки (препратки) към материали в standartnews.com е свободно.

Стандарт нюз АД си запазва правото да извършва промени в дизайна, съдържанието и условията за ползване без предварително уведомление.

Отговорности

Екипът на Standartnews.com полага максимални усилия за поддържане на възможно най-вярна и актуална информацията в сайта. Въпреки това не са изключени пропуски или несъответствия. Стандарт нюз АД не носи отговорност за:

   • Евентуални вреди, реални или въображаеми, възникнали или свързани с достъпа (или липсата на достъп) до сайта и използването на съдържанието на сайта.
   • Информацията, включена в сайтовете, към които Standartnews.com съдържа препратки, както и последиците от тяхното посещаване.
   • Мненията изразени във форумите (коментарите).
   • Съдържанието на рекламите, публикувани на сайта.

Конфиденциалност

Стандарт нюз АД е администратор на лични данни, регистриран по Закона за защита на личните данни. Стандарт нюз АД се ангажира да  предприеме всички възможни мерки за гарантиране неприкосновеността на личните данни, предоставени от потребителите на сайта, както и да не ги разкрива освен в случаите, когато са изискани от държавни органи или длъжностни лица, оправомощени със закон да изискват и събират информация съдържаща лични данни и при спазване на нормативно установения ред.

Поради естеството на Интернет като глобална среда, не винаги обменът на информация може да бъде напълно защитен и гаранции не могат да бъдат дадени, че някаква част от информацията няма да попадне у неоторизирани лица. Също така, никоя система не е абсолютно сигурна и 100% защитена от нападение на хакери или манипулиране на данните.

С цел подобряване и усъвършенстване на предоставяните услуги Standartnews.com регистрира и обработва данни за посещенията на сайта (IP адрес, информация за уеб браузъра, операционната система, посетените страници и др.). Стандарт нюз АД използва услугите и на трети страни като Nielsen Online и Google.

За събираната от тях информация и начина на обработка, моля посетете следните страници:

http://www.nielsen-online.com/privacy.jsp?section=leg_scs
http://www.google.bg/privacy.html
http://www.google.com/privacy_ads.html

Стандарт нюз АД може да предоставя статистическа информация за посещенията на сайта и обобщени демографски характеристики на аудиторията на свои контрагенти (клиенти, рекламни агенции).

Други

Стандарт нюз АД си запазва правото да търси обезщетение за евентуални вреди и претенции на трети страни, следствие от нарушаването на настоящите условия за ползване и/или нерегламентирано използване услугите на сайта.

За всички неуредени с настоящите условия въпроси се прилага действащото българско законодателство.

Отварянето на страници на сайта и/или следването на препратки в него представлява декларация от страна на потребителя, че е запознат, приема и се задължава да спазва настоящите условия за ползване.