Стефанова: Луда съм по "Анна Каренина"

Настръхвам от звука на ралито, споделя Мис автомобилизъм

Стефанова: Луда съм по "Анна Каренина" | StandartNews.com

Лицето на българската федерация по автомобилен спорт Вероника Стефанова определено внася свежест на всяко състезание, на което се появи. Красавицата се занимава и с мода, което я прави доста заета. Въпреки това тя успя да отговори на традиционните неделни въпроси на "Стандарт".

1. За какво харчите най-много?
- В момента повечето разходи са свързани с новото ми жилище, тъй като го обзавеждам сама. С голямо желание подбирам всеки един детайл. Същевременно отделям средства и за външния си вид, старая се да изглеждам максимално добре и да наблягам на качествени продукти - храна, козметика и дрехи...

2. Най-вредният ви навик?
- Имам вредния навик да си препълвам чантата с дребни, ненужни джунджурии и аксесоари. Те я препълват и по-цял ден ми тежи. Имам и други вредни навици, като например постоянното носене на високи обувки.

3. Книга или филм?
- И книга, и филм... Често с приятели се събираме и гледаме вкъщи или ходим на кино. Когато съм сама или пътувам някъде, чета книги. Сред любимите ми са "Портретът на Дориан Грей" и "Анна Каренина".

4. За и против задължителната военна служба?
- Аз съм жена и нямам нищо против военната служба, като цяло тя касае повече мъжете. Но не смятам, че е нужно да е задължителна.

5. Трябва ли да се върнат ученическите бригади и военното обучение?
- Защо не. Аз съм пропуснала времето, в което е имало ученически бригади и военно обучение, но родителите ми са ми разказвали доста интересни случки. Основното полезно нещо, което са научили, е как да работят в екип.

6. Нещото, което може да ви извади извън кожата?
- Лъжата, лицемерието. Не харесвам завистници, чиято злоба е насочена към добродетелите на невинни хора.

7. За или против секса за една вечер?
- Не ми се е случвало да правя секс за една нощ. За мен това не е спорт, който може да съчетаеш с всекиго, а е изживяване, което заслужава само любимият човек.

8. Море или планина?
- Море през лятото, планина през зимата. Много обичам да пътувам и според сезона избирам къде да почивам.

9. Блондинки или брюнетки?
- Всички жени са красиви, независимо дали са блондинки, брюнетки или червенокоси.

10. За или против силиконовите гърди и присаждането на коса?
- Аз нямам нищо против корекциите, стига да изглеждат естествено. Не виждам нищо лошо в това, ако не харесваш дадена част от тялото си, да я промениш. Но само ако това ще те накара да се почувстваш или да изглеждаш по-добре.

11. Колко време можете без телефона?
- Често ми се налага да говоря по телефона. Затова не си представям как ще протече денят ми без него. Разделям се с него за не повече от 2-3 часа и през това време се чувствам добре. Наистина си почивам, когато не е близо до мен.

12. По колко часа на ден стоите в интернет?
- Час-два се събират за целия ден. Старая се да влизам само когато трябва да проверя или събера информация за нещо. Има дни, в които го използвам само за да проверя Фейсбук профила ми или да си початя с приятели. Голямо удобство е.

13. "Енгри бърдс" или "Фармвил"?
- Не си падам по игрите, според мен те са повече за децата, предпочитам по друг начин да прекарвам свободното си време. Аз съм голям привърженик на високите скорости и за мен е чест да бъда лице на Българската федерация по автомобилен спорт. Октомври месец предстои "Рали Стари столици" в Шумен и отсега нямам търпение. Нищо друго не ми е вдигало така адреналина, както стартът на състезателните коли, когато чуя звука им, цялата настръхвам.

14. Флиртувате ли в мрежата, имали ли сте истински успехи там?
- Не, не използвам интернет, за да търся нови контакти. Предпочитам това да не се случва виртуално.

15. Кой е най-гадният номер, който са ви свивали?
- В модните среди конкуренцията е голяма, в чужбина се правят какви ли не номера, за да изпъкнат повече от теб. Случвало ми се е да ми изчезнат обувки точно преди да изляза на подиума или да ги намеря мокри, настъпвали са ми роклята. Аз приемам всичко с усмивка.

16. Какво е "Гангнам стайл" - забавление или невероятна глупост?
- Любимият ми танц. Шегувам се, разбира се, не виждам нищо лошо, щом това прави хората щастливи.

17. Нощен клуб или тих ресторант?
- По-често ходя на ресторант, отколкото в нощните клубове. Нощният живот влияе зле на формата ми като цяло, затова гледам по-рядко да излизам вечер. Когато съм недоспала, ми е трудно да се съсредоточа в нещата, които върша. Много ми е приятно да седна в някой ресторант на по чаша вино с приятна компания.

18. Бира или вино?
- От напитките наблягам на минерална вода, а от алкохола ми допада единствено бялото вино.

19. Последният концерт, на който сте били?
- Последно бях на концерт на Дженифър Лопес в края на миналата година.

20. Колко лева имате в момента в джоба си?
- Джобът ми е празен, парите си ги държа в портмонето.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай