Раздават четвъртите Lifestyle Awards

Най-актуалните звезди в България се събират на светска церемония

Раздават четвъртите Lifestyle Awards | StandartNews.com

На 30 юни на светска церемония в клуб Megami ще бъдат раздадени четвъртите по ред лайфстайл награди в България, които събират най-популярните личности у нас. Lifestyle Awards се наложиха като едно от светските събития на годината и разпределянето на призовете се очаква с огромно нетърпение от страна на феновете и звездите. Ива Атанасова-IVY e лицензиант и организатор на Lifestyle Awards. Тв водещата ще е официален домакин на партито, а компания на сцената ще й прави Гласът на Биг Брадър, радиоводещият Илия Георгиев.

В очакване на обявяването на победителите в отделните категории, определени чрез гласуване в интернет, на събитието се очаква да акостират изпълнители от най-популярните жанрове у нас – поп, аренби и попфолк, както и популярни личности от риалити формати, лица от тв сериали, актьори, спортисти, модели, блогъри, инфлуенсъри, бизнес предприемачи и още познати лица от родния хайлайф.

Общо 26 са номинациите в областта на шоубизнеса, сред тях са Певец и Певица на годината в различните жанрове, Колаборация и Дует на годината, Водещ на годината, Светска двойка на годината, Моден идол, Сензация, Сексимвол, Майка и Баща на годината, както и Награда за цялостно творчество. Общо 13 пък са номинациите в областта на бизнеса и социалния живот, сред тях се открояват за Млад предприемач на годината, Естетична клиника на годината, Ресторант на годината, Бизнес и красота, Дама на годината и Адвокат на годината.

Голямата българска спортистка, бивша гимнастичка и настоящ председател на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева ще вземе Награда за цялостен принос за развитието на българския спорт.

Още куп популярни личности се очаква да присъстват на Lifestyle Awards 2019, сред тях са Тото от СкандаУ, Гери Никол, Дара, Венци Венц, Фики Стораро, Алисия, Емануела, Анелия, Денис Теофиков и още десетки от звездите на България.

Събитието ще се състои при стриктно спазване на всички противоепидемични мерки.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай