Лорд Минчев на Имперския бал в Лондон

Принц Майкъл ъв Кент – патрон на събитието

Лорд Минчев на Имперския бал в Лондон | StandartNews.com

Лорд Евгени Минчев в компанията на добрите си приятели принцеса Олга Романова, принц Димитрий Лобанов-Ростовски и съпругата му, принцеса Марина Лобанов-Ростовски в престижния частен клуб Caledonien

Лорд Евгени Минчев бе сред почетните гости на Имперския бал в столицата на Нейно величество – като признат благотворител и близък с представители на британската аристокрация. В недостъпния частен клуб Caledonien в Белгрейвия над 175 души от цял свят се събраха в името на благотворителността, насочена към проблемите на обгорели деца. Принц Майкъл ъв Кент – внук  на крал Джордж Пети и първи братовчед на Елизабет Втора, бе почетен патрон на бала. Евгени беше настанен на масата на руския принц Димитрий Лобанов-Ростовски и съпругата му принцеса Лобанов-Ростовски. В компанията на българския представител бяха още шотландските аристократи Мария и Алпин МакГрегър, с които Евгени общува от години и които покани на организирания от него Британско-български бизнес бал. Тази година яркото събитие, създадено за възхвала на България, ще се проведе в балните зали на хотел „Риц“.

Кралският биограф лейди Колин Кембъл и принцеса Романова с лорд Минчев и бизнесмените Робърт Уилкинсън и Питър Колман

В бляскавото множество бяха забелязани още принцеса Олга Романова, придружителят й Робърт Уилкинсън, кралският биограф лейди Колин Кембъл, синът й Миша и близкият й приятел Питър Колман. Благотворителният търг с картини на световни художници достигна своето обичайно ниво и допринесе за каузата. Лорд Евгени Минчев е в организационния комитет на Имперския бал и  името му е отпечатано редом с тези на световни аристократи. Евгени ще гостува и на друг бал в Лондон, където отново почетен патрон е принц Майкъл - видна фигура и представител на кралското семейство.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай