Ирина Шейк мълчи срещу Лейди Гага

„Мис Челябинск“ губи битката с италианката от Ню Йорк

Ирина Шейк мълчи срещу Лейди Гага | StandartNews.com

Ирина Шейк – един от супер моделите в света, засега губи срещу Лейди Гага – екстравагантната съперничка, която е далеч от образците за красота. Рускинята не обелва и буква за раздялата им с Брадли Купър, който реши, че емоциите между тях са приключили малко след шумотевицата около екранно-музикалния му любовен дует с Лейдито в „Роди се звезда“.     

По какво си приличат двете дами, които са в тиха, но явна битка за Брадли Купър?

Първо: двете са връстнички. Ирина Валериевна Шайхлисламова се появява на бял свят на 6 януари 1986 година в Еманжелинск, Русия. Стефани Джоан Анджелина Джерманота е родена на 28 март 1986 година в Ню Йорк.

Второ: занимават се с изкуство от ранна възраст. Ирина започва да свири на пиано на 6, защото майка й е учителка по музика. В продължение на 7 години бъдещата покорителка на котешките пътечки по света пее в хора на музикалното училище, където е отличничка.

Стефани пък напуска даскалото, за да се впусне в преследване на мечтата си – да пее.  Пътят й в индустрията започва от „Sony“, където работи като текстописец.  Дебютният й албум „The Fame”, с който се прочу, излиза на 19 август 2008-а. Тавата завладя всички световни класации, като върховното постижение бе второто място на заветната „Billboard 200“ в САЩ. Почти 5 милиона копия са продадени в Новия свят, а в Европа - над 15 милиона. Последният засега албум на Стефани - „Joanne“, излезе на 21 октомври 2016-а. Той е в памет на леля й Джоан Стефани Джерманота и текстовете на песните в него са на семейна тематика.   

По какво се различават жените на Брадли Купър?

Първо: Гага има 300 милиона долара, Шейх притежава едва 20 милиона.

Второ: Ирина има известен брой пластични операции, докато Лейдито не желае да коригира дори екзотичния си нос.    

Трето: по броя на кориците.  „Мис Челябинск 2004“, която дебютира по подиума на 19 в Париж, блести върху „Sports Illustrated“. „Космополитен“ - 14 пъти, „Annabelle“, „GQ“, „Glamour“, „Paris Capital, „Elle“. Макар че Стефани е най-ярката звезда на своето поколение, изостава в челните страници.  

Дебют в киното:

Актьорският прощъпулник на Ирина е през 2014-а - в „Херкулес“ с Дуейн Джонсън Скалата. Лейди Гага през 2015-а дебютира в „American horror story“ - участва в 5-ия сезон на хорър поредицата и ролята й осигури „Златен глобус“ за най-добра актриса в минисериал или телевизионен филм.

Брой последователи: Ирина има само 12 милиона, Гага тези дни закова 36 милиона.  Да припомним, че Шейк разкара Гага от профилите си в социалните мрежи още преди нощта на Оскарите. Експерти по езика на тялото твърдят, че прегръдките между двете дами по време на церемонията всъщност показвали съвсем ясно, че военните действия са започнали. „На Ирина й е писнало от Гага. Шейк не я мрази, нито ревнува, но вече не издържа непрекъснато да чете и чува всичките слухове за Купър и певицата“, бяха коментарите тогава. Сега вече нещата от живота изглеждат по различен начин.  

Мъжете: Последният официален късметлия в леглото на Лейдито е нейният импресарио Кристиян Карино. Те дори се сгодиха.  Певицата беше видяна да флиртува с другия автор на хита „Shallow“ от „Роди се звезда“ - Антъни Росомандо. Според анонимен очевидец, двамата дефилирали заедно по купони и се държали повече от приятелски. Той, също като Стефани, отскоро се обяви за необвързан.

От 2010-а до 2015-а Ирина има връзка с Кристияно Роналдо. След раздялата им започва да излиза с Брадли Купър. На 21 март 2017-а двамата посрещат първата си рожба – Лея.  Всъщност именно момиченцето е най-голямото оръжие на Шейк във войната с Гага.  Заради малката Ирина и Купър се държат като примерни родители. А в началото на седмицата супер моделът публикува два кадъра в личния си профил в Instagram, на които позира на фона на природни красоти в Исландия. Няма съмнение, че подтекстът на фотосите е „Здрав дух в здраво тяло“.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай