Звездите избягаха от карантината на Карибите

Роби Уилямс и сър Пол Макартни забелязани на остров Сейнт Бартс

Звездите избягаха от карантината на Карибите | StandartNews.com

Малко места по света не са ударени от пандемията от коронавирус, а Сейнт Бартс може би е една от малкото туристически дестинации, от която хората с възможности могат да се възползват. Затова куп знаменитости се стичат на карибския остров, за да посрещнат нова година далече от локдауна.

Сър Пол Маккартни, Ейми Шумер, Роби Уилямс, София Ричи, Уенди Ден и Криси Тейгън са сред звездите, забелязани във френскоговорящото пристанище през последните дни, нетърпеливи да се насладят на неговите ресторанти, петзвездни хотели и спа центрове - с минимални ограничения на Covid-19, пише Дейли мейл.

Тези, които искат да пътуват до района, не се нуждаят от карантина, стига да могат да предоставят доказателство за отрицателен резултат от теста за коронавирус при пристигане и да не показват симптоми, или да направят тест веднага щом кацнат, въпреки че правилата от ниво 4 на карантина в Англия забраняват пътуване с цел отдих.

Тук е най-добрият хотел в света Eden Rock, където цените на стаите варират от 1 753 до 4585 паунда на вечер. Много от луксозните му хотели бяха унищожени от урагана Ирма през 2017 г., но после възстановени.

Обикновено Бахамските острови са гореща точка за известни лица по това време на годината, но сега няма полети от Обединеното кралство, докато извънредното положение остава в сила.

Сред знаменитостите, забелязани в Сейнт Бартс тази седмица, беше певецът Роби Уилямс /46 г./ и съпругата му Айда Фийлд, 41-годишна, която избяга от дома си в Лос Анджелис или Лондон след Коледа.

Сър Пол Маккартни със сигурност е бил във ваканционен режим, когато е сниман на плажа в Сейнт Бартс във вторник.

78-годишната легенда на Бийтълс бе с бляскавата си съпруга Нанси Шевел / 61 г./, докато се наслаждаваше на ежегодното си бягство в Карибите през зимата.

52-годишната бивша съпруга на Рупърт Мърдок - Уенди Денг, си бъбреше в морето с мистериозен мъж, а Криси Тейгън и Джон Леджънд бяха забелязани на яхта в района.

Американската актриса Ейми Шумер (39), съпругът й Крис Фишер (40) и синът им Джейн бяха забелязани да се топят в морето в сряда, Лайнъл Ричи и дъщеря му София също бяха на острова по-рано тази седмица.

Сейнт Бартс е толкова примамлив, че някои са готови да прескочат правилата, за да стигнат дотам. Известни англичани са нарушили забраната за пътуване, която влезе в сила в неделя, 20 декември, за да избягат на карибския рай.

С население от малко над 9000 души, Сейнт Бартс успя да запази относително ниски нива на заразени с COVID.

След първоначална забрана, островът отново се отвори за туристи на 22 юни 2020 г. след като успешно ликвидира коронавируса - от април до юни нямаше активни случаи на COVID-19.

През целия декември е имало само 37 нови случая и е регистриран един починал.

Правителството се надява да запази острова без вируси чрез тестване.

Пътуващите към острова трябва да представят отрицателен резултат от теста, преди да се отправят към страната или да отидат в тест център в рамките на 24 часа след пристигането си.

След това от тях се иска да се самоизолират, докато получат резултатите от теста.

Звездите, идващи на френскоговорящия карибски остров, се наслаждават на сравнително нормална почивка благодарение на минималните ограничения заради COVID-19 в ресторанти, хотели и спа центрове. В заведенията за хранене масите са за шестима и се насърчава социалното дистанциране и носенето на маски. Това обаче не важи за плажовете.

Тук редовно идват също Бионсе, Джон Бон Джоуви и Гуен Стефани.

Много от клиентите предпочитат да наемат частни вили вместо апартамент в курорт, като избягват тълпите в крайбрежните ресторанти.

На Сейнт Бартс, често наричан кулинарната столица на Карибите, има множество ресторанти с най-високо качество, много от които се намират в луксозните му хотели.

Всички плажове са отворени без ограничения.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай