Звезда от "Като две капки вода" ще пее на "Воля за спорт" за деца с увреждания

Звезда от "Като две капки вода" ще пее на "Воля за спорт" за деца с увреждания | StandartNews.com

Откритието на "Като две капки вода" Георги Низамов се присъедини към списъка с популярни личности, които застават зад каузата "Воля за спорт". Той подготвя специален репертоар от песни и превъплъщения, с които да изненада децата в неравностойно положение. Следващата спирка на националната спортна кампания за хора с увреждания е този четвъртък от 17 часа в местността Крайдунавски парк - град Тутракан.

Събитието се организира от Балканска медийна асоциация и Агенцията за хора с увреждания, с подкрепата на министър-председателя Бойко Борисов и министъра на спорта Красен Кралев.
В разгара на Олимпиадата, разнообразие от спортове са запланувани да се проведат в Тутракан, а най-добрите играчи ще получат купи и медали.

Певицата Пламена, която наскоро разкри в искрено интервю, че е успяла да се пребори с анорексията, също е част от кампанията "Воля за спорт" и дори обещава да поиграе тенис на маса с децата.
Медийно партньорство на "Вола за спорт" оказват Нова тв, kmeta.bg, kmetskiizbori.bg, dariknews, netinfo, Bnews, Blife, списание В2В, newsinthecity.bg, sofianews.info, blitz.bg, tradenews.bg, no-comment.bg, gong.bg, yep.bg, vesti.bg, pik.bg, в-к Новинар, в-к 19 минути, в-к Стандарт, ХайЛайф и много други медии, които чувстват съпричастност.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай