Защо Пит и Джоли три години чакат за развод

Не могат да разделят колосалното си богатство

Защо Пит и Джоли три години чакат за развод | StandartNews.com

Винарната, която купиха във Франция, също спъва процеса

Три години след като изненадаха цял Холивуд, обявявайки развода си, Брад Пит и Анджелина Джоли все още не са сключили споразумение, с което да споделят колосалното си богатство и трябва отново да се върнат към правосъдието.
Според новите документи, получени от американския сайт "The Blast", Брад Пит и Анджелина Джоли все още не са се разбрали как да разделят богатството си и все още водят преговори.
Поради това те трябваше да поискат отлагане на съда. Актьорът от "Имало едно време ... в Холивуд" е поискал разрешение да използва частен съдия за решаване на финансовите проблеми. Съдът на Лос Анджелис не се противопостави на искането, стига да поеме разходите по тази молба. Бившата му съпруга и изпълнителката на "Господарката на злото" приела предложението.

Според "The Blast" бъдещето на винарната, която Брад Пит и Анджелина Джоли купиха във Франция, е особено трънливо. За разлика от сватбата, цената на розето (виното) на двамата актьори се вдигна едва след настаняването им в Шато Миравал през 2011 г. и днес е едно от най-скъпите вина на пазара. Една от техните бутилки достигна колосалната стойност от 2300 британски лири на търг миналата пролет, което направи тази течност "суперзвезда на розето". В името на всичко, което е френско, остава само да се надяваме, че Брад Пит и Анджелина Джоли ще намерят споразумение, гарантиращо трайността на ценната напитка.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай