Защо Петя Буюклиева няма да се ваксинира

Певицата все още има антитела след прекаран Ковид

Защо Петя Буюклиева няма да се ваксинира | StandartNews.com

Фото Нова

Петя Буюклиева няма да се ваксинира, поне засега. Певицата има много антитела след прекаран Ковид-19, разкри самата тя.

"Засега няма да се имунизиран. Аз преминах през вируса, за мое щастие бе леко. Съпругът ми също го изкара. И двамата имаме много антитела. Мисля, че до лятото ще са в организма ни. След това ще се ваксинирам със сигурност", казва тя.

Според Буюклиева всеки интелигентен човек би се имунизирал. Певицата е убедена, че няма друг начин да се справим с вируса. "Трябва да се избере подходящата ваксина. Внимателно да се провери, за да няма странични реакции", казва още звездата.

Заради коронавируса Буюклиева на три пъти отлага мегаконцерта си "С мен бъди". Първата планирана дата беше 25 март миналата година, ала тогава в страната бе въведено извънредно положение. Следващите дати също бяха отложени заради влошената обстановка. Сега Петя е планирала да излезе на голямата сцена в НДК на 18 октомври. 

"Ние, артистите, много изстрадахме. Дано октомври се видя очи в очи с моите почитатели. Подготвям мегаконцерт с много участници. Надявам се дотогава да позволят залата да е пълна поне на 50%. Вложила съм много пари. Ще има специална сцена. Ако е под 50% ще бъда на загуба. Много кофти се получи първия път, когато отложихме кокцерта през миналия март. Имах голяма реклама из цяла София. И в един момент всичко отиде на вятъра. Много пари похарчих, но не се оплаквам", добавя Буюклиева пред столичен ежедневник.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай