За първи път! Хари и Меган се престрашиха, показаха Лилибет (ФОТО)

Вижте малката принцеса

За първи път! Хари и Меган се престрашиха, показаха Лилибет (ФОТО) | StandartNews.com

Принц Хари и Меган Маркъл се престрашиха и за първи път показаха дъщеря си Лилибет Диана, която се роди през юни. Това е първата нейна снимка, която те споделят публично. Повод за това е коледната картичка на семейството.

На нея 37-годишният Хари, 40-годишната Меган, 2-годишният им син Арчи и малката изглеждат много щастливи. Те са непретенциозно облечени в дънки, за да покажат, че са като всички останали и да се разграничат от кралското потекло на Хари.

Кадърът е дело на известния фотограф Алекси Любомирски, който засне официалните снимки от техния годеж и сватба. Хари и Меган, които в момента живеят в имение за 14,7 млн. долара в Монтесито, Калифорния, обявиха, че са направили дарения към няколко благотворителни организации.

"Тази година посрещнахме на бял свят нашата дъщеря Лилибет. Арчи ни направи "мама" и "татко", а Лили ни направи семейство. Очаквайки с нетърпение 2022, ние направихме дарения от ваше име на няколко организации, които почитат и защитават семействата – от тези, които са се преместили от Афганистан, до американски семейства, нуждаещи се от платен родителски отпуск", пише в коледната им картичка. "Пожелаваме ви весел празничен сезон и просперираща Нова година, от нашето за вашето семейство! Както винаги, Хари, Меган, Арчи и Лили.", обявиха бившите херцози, които се октазаха от кралските си титли и почести.

Те са решили да прекарат празниците в САЩ и да не се връщат във Великобритания при семейството на Хари, с което от са в обтегнати отношения заради обвиненията, които Хари и Меган отправиха към тях.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай