За кого ще се омъжва Мария Илиева

Поп звездата била кака с десетина години на новия си любим

За кого ще се омъжва Мария Илиева | StandartNews.com

Мария Илиева ще ражда в САЩ, но бащата на второто й дете е българин, е поредната версия около поп звездата, която е много бременна. Певицата била кака на юнака с десетина години, но това въобще не го стряскало – той бил толкова влюбен, че след кръщенето се очаквала венчавка. Двамата се запознали на сватба на общи приятели и оттогава били неразделни.

Преди да замине за Америка, където бебето ще стане гражданче на Чичо Сам, Мария въобще не криела, че има нов любим. Двамата често са били засичани на публични места, но нито един папарак кой знае защо не ги е „заковал“.  Според запознати бъдещият татко бил супер сериозен човек и тя неслучайно грее на всичките си снимки с големия корем. „Влюбената Мария изглежда сияйна – мога да скоча толкова високо, колкото не съм си представяла, че бих могла! Щастлива съм!”, сподели изпълнителката в една от последните си изяви в „телевизора“.

Както се знае, Мария има тригодишно момченце, Александър, но много бързо се раздели с баща му Георги, който пък още по-бързо се ожени за майката на другото си детенце. Сега двамата поддържали нормални отношения в името на общото им чедо.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай