За известните и красивите възрастта не е проблем

Успешни жени с млади партньори - щастливи и обичани

За известните и красивите възрастта не е проблем | StandartNews.com

Въпреки всичко те са щастливи

Не е задължително разликата във възрастта да е в полза на мъжа и това го доказват много звездни двойки. И въпреки всичко те са много щастливи.

Хайди Клум

За това, че 45-годишната Хайди Клум и 29-годишният Том Каулиц се срещат става известно през март 2018 г. „Моят приятел е доста по-млад от мене – много обръщат внимание на това и ми задават въпроси - коментира в свое интервю Хайди. - Но ние живеем пълноценно и щастливо, без да ни е грижа какво казват другите за нас - иначе се появяватт бръчки“.

Независимо от 16-те години разлика във възрастта романът на двойката се развива бурно. Те се появяват заедно публично, а Клум вече е запознала децата си със своя бойфренд. Сега те се готвят за сватба.

Кейт Мос

Вече няколко години 45-годишната Кейт Мос се среща с 32-годишния фотограф Николай фон Бисмарк. 13-годишната разлика не смущава модела – по нейни думи до приятеля си тя се чувства по-красива и по-сексуална. Главният въпрос е дали двойката ще узакони връзката си - Николай отдавна е направил предложение за женитба на любимата си.

Моника Белучи

Новият възлюбен на Моника Белучи е по-млад от нея с 18 години. Това е 36-годишният френски художник и галерист Никола Лефевр, за когото актрисата споменава за първи път преди 4 месеца.

„От дълго време се срещам с един мъж и всичко върви добре. Работата му е съвсем различна, но заради нея той също пътува много. И точно затова той ме разбира отлично. Аз съм много щастлива“, казва Белучи в интервю.

Неотдавна влюбените за първи път са видени заедно - те са се появили на ревю на Шанел в Париж. Поклонниците отбелязали, че Моника изглежда прекрасна и щастлива.

Мадона

Ако се вярва на слухове, Мадона доста отдавна се среща с 31-годишния манекен Кевин Сампайо. Близки до певицата казват, че поп дивата се впечатлила не толкова от физиката на манекена, колкото от желанието му да не афишира личния си живот. През лятото на миналата година се появи информация за скорошна сватба на знаменитостите, но засега няма официално потвърждение.

Кейт Бекинсейл

След развода си с режисьора Лен Уайзман Кейт Бекинсейл е имала доста връзки и едва неотдавна се е спряла на 21-годишния комик Мет Райф. Двойката не се крие – папараците неведнъж са публикували снимки, на които влюбените страстно се прегръщат. При това Кейт не се смущава от факта, че новият й приятел е само с 3 години по-голям от дъщеря й. „Той действително е най-милият младеж на света и при това я прави щастлива. Цялото й семейство го смята за прекрасен човек. Възрастта тук е без значение“, разказват общи приятели на знаменитостите.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай