За една по-красива Коледа

Времето, в което много ни се иска да раздаваме подаръци, усмивки, да даряваме любов и трепетни емоции

За една по-красива Коледа | StandartNews.com

Наближава това време от годината, в което коледен аромат на канела, карамфил и сладки се носи на всякъде около нас! Времето, в което много ни се иска да раздаваме подаръци, усмивки, да даряваме любов и трепетни емоции. От днес, 1 декември, можем да твърдим, че коледният дух ще заема все по-голямо място в сърцата и ежедневието ни. А в центъра на София, на една любимите улици на столичани, Патриарх Евтимий 86, ви очаква “La Maison de Katarzyna”, където коледното настроение ще бъде в най-високата си степен през целия месец.

От KATARZYNA ESTATE много добре знаят, че приготовленията, организацията, менюто и подаръците са не по-малко вълнуващи от самия празничен ден, а вниманието към близките и приятелите е в основата на празничния дух и специалното отношение е това, което изпълва с щастие всеки от нас.

Тази година, през месец декември, “La Maison de Katarzyna” ще се превърне в „коледна работилница“, където столичани ще имат голям избор от класни вина, лимитирани серии, гурме продукти, сладки изкушения, красиви опаковки и прекрасни празнични кутии и кошници, които да превърнат в подарък.

 

Красива кошница, която сами можете да напълните с избрани от вас  вкусни деликатеси, домашни продукти и вина

 

 

Серия 100 % натурални продукти KATARZYNA ESTATE, , които се предлагат само в “La Maison de Katarzyna”, и онлайн магазина www.winebooking.bg. В имението на избата има чудесна градина, в която отглеждат различни плодове и зеленчуци, а сред лозята расте два вида десертно грозде. От тези плодове се произвеждат серия домашни сладка, по традиционни рецепти. Можете да добавите към подаръчната кошничка или кутия 100% натурален и вкусен мед, произведен от собствени кошери.

 

Коледен каталог:

Телефон за поръчка: +359885606860

Мейл: [email protected] 

Коледният дух е преди всичко споделяне, какво по-ценно от това да споделим празничната емоция с приятели и близки? “La Maison de Katarzyna”, е място, което предлага несравним уют за да се срещнем с близките си на чаша ароматен горещ шоколад.

 

Чаша топъл шоколад

Шоколадовата тема има едно много интересно предложение - нещо вкусно, със страхотна визия.

Няма нищо по-изкушаващо по тази сладка тема – приключението вино с шоколад!

Ако още не сте опитвали комбинацията вино и шоколад сега е момента!

 

Това са шоколадите Contemplations,

вдъхновени от едноименния артистичен бранд на KATARZYNA ESTATE.

Шест различни вкуса ръчно изработен шоколад, с шестте етикета на виното.

 

Коледен каталог:

Телефон за поръчка: +359885606860

Мейл: [email protected] 

Красива дървена кутия, а вината в нея са въпрос на личен избор. Клиентът може сам да сглоби коледния подарък.

Празничният сезон ни кара търсим изключителни подаръци за любими хора, които ценят различното. За най-големите ценители, от “La Maison de Katarzyna”, са подбрали  специални вина, които са в лимитирани количества, имат международни отличия и са представители на реколти, които вече са изчерпани!

 

Особено актуални са магнум бутилките, тъй като виното в тях отлежава по много интересен начин. Какво да изберем за коледен подарък?

Магнум бутилките на KATARZYNA ESTATE ( 1,5л )

 

 

В “La Maison de Katarzyna”, целият декември ще е изпълнен с празничен дух -

блестяща коледна украса, красива новогодишна елха, много усмивки и щастливи срещи с приятели.

 

 

Коледен каталог:

Телефон за поръчка: +359885606860

Мейл: [email protected] 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай