Вярвате ли как се казва шестото бебе на Мъск?

Името му е космическо, като изкуствен интелект

Вярвате ли как се казва шестото бебе на Мъск? | StandartNews.com

Илон Мъск, вторият най-богат човек в света, публикува снимка с жена си Граймс и малкия им син с официално име X Æ A-Xii, заснета в съоръжението на "Спейс екс" в Тексас.

Това е шестото дете на бизнесмена и първородното на Граймс

На пети май милиардерът Мъск обяви в Туитър, че Граймс е родила момче. Скоро след това двойката обяви намерението си да даде на детето името X AE A-12.

Веднага се появиха спекулации, че бебето няма да може да бъде записано с необичайното име в Калифорния, където двойката живее. Имената в щата може да съдържат само 26-те букви от азбуката на английския език според щатската конституция.

Канадската поп певица Граймс, която е 32 години и чието истинско име е Клеър Бушър, обясни на феновете значението на името на бебето.

ДXУ е за неизвестната променлива, а А е елфското изписване на съкращението Al, което означава изкуствен интелект (на английски artificial intelligence) и "любов" на няколко езика, включително и японски

. A-12 пък е предшественик на Ес Ар - 17, което е любимият самолет на двойката. Буквата А в името символизира и "Архангел", любимата песен на певицата.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай