Водеща на БНТ се изповяда за бившия в ефир

Нора Арсова се разчувства след репортаж

Водеща на БНТ се изповяда за бившия в ефир | StandartNews.com

Водещата на новините в 18 часа по БНТ Нора Арсова направи много лично признание в емисията вчера и така наруши сухия тон, с който по принцип се съобщава за случващото се по света и у нас в обществената медия. Поводът бе репортаж за спасяването на двама удавници на плаж „Корал“ от бившия й мъж Васил Гюров. Музикантът от група „Ревю“ разказа пред камерата, че предотвратил трагедия точно на фаталния петък, 13 август.

„Случи се късно, към 19,00-20,00 часа. Вече нямаше спасители на плажа. Бях останал да си свиря, като чух, че някой вика за помощ. Имаше събрало се множество, вълните дърпаха навътре, а хората бяха влезли след дете, което не можеше да излезе от водата. Баща му се хвърли да му помага, на започна и той да потъва“, обясни музикантът, който бе и кандидат за депутат.

Бащата и детето били спасени на косъм от Гюров и още двама доброволци, които се наложило да помагат на кандидат-удавниците да стигнат до колата на Бърза помощ, която не пожела да слезе до пясъка заради затворен от частник път.

„Сега ще кажа нещо много лично“, обяви развълнувано Арсова от екрана. Тя обаче бе твърде смутена и думите й зазвучаха много объркано, пише hotnews.bg. От тях стана ясно, че водещата се гордее с общия им син Александър, който е наследил куп положителни качества от Гюров, а репортажът бил благодарност към него заради спасените от музиканта животи. Васил от 15 години живее с новата си жена Мария, а двамата отглеждат три деца.

Първият му син Александър завърши висшето си образование в чужбина. Нора и Васил са една от най-красивите двойки в София в края на миналия век, а тя носи неговата фамилия. Нора започна като водеща в кабеларки като телевизия „7 дни“, а преди това беше манекенка.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай