Внучката на Катето Евро пропя на испански

Малката Катерина се зариби от любовна класика

Внучката на Катето Евро пропя на испански | StandartNews.com

Малката Катерина Кадиева е тръгнала по стъпките на известната си баба, на която, естествено е кръстена – Катерина Евро. Едва 4-годишна, невръстната чаровничка  многократно присъства в медийното пространство, а наскоро дори и пропя.

Преди дни майка й, Таня Тончева, сподели клип в социалните мрежи, на който малката сладурана припява на испанската класика „Por una noche”. В поста си тя пише, че латинопесента й е любима и детето може да се отдели от телефона по цял ден. ''Май си имаме певица в семейството?! Добре, че не разбира испански, а и не осъзнава какви ги върши майка й в клипа... Метнала се е на баба си  Катерина Евро - 100%. Не знам дали знаете, но братовчедите на Катето Евро са едни от най-изявените музиканти в Албания, а баща й, т.е. дядото на Сашко, е оперен певец и преподавател по музика. Да не забравяме, че тя самата пее в „Оркестър без име”, споделя салса танцьорката.

Причината Катето да се омагьоса от парчето, е не само зарибяващата мелодия, но и участието на майка й във видеоклипа. Таня е в ролята на булка-прелъстителка, която вместо да прекара първата брачна нощ със своя съпруг, си тръгва с един от музикантите на сватбата. ''Късметлията'' е нейният колега - шампионът по салса и музикант Димитър Лазаров De Fuego, който е и основният изпълнител в ''Por una noche'' #ЗаЕднаНощ. В песента участват още Алфредо Торес и братя Санчез, които над 15 години са свирили в най-добрите групи в Куба, Мексико и Испания. Линк към видеоклипа с Катето:  https://www.facebook.com/tanya.toncheva/videos/10157183486157731/ . Линк към песента Por Una Noche: https://www.youtube.com/watch?v=IRj5aiZkV_U .

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай