Владо Пенев позна свой питомник в "Маскираният певец"

Дарин Ангелов показа лицето си под красивата маска на Гларусът

Владо Пенев позна свой питомник в "Маскираният певец" | StandartNews.com

Известният актьор Дарин Ангелов показа лицето си под красивата маска на Гларусът в трети сезон на „Маскираният певец“. С двусмислени отговори и загадъчни улики Дарин затрудни звездните панелисти, освен Владо Пенев. Единствено той успя да разпознае талантливия си колега, с когото си партнира в Народния театър.

„Беше много трудно. Брат ми ме позна още на първия лайв, съпругата ми също, но аз отричах“, сподели Дарин Ангелов за участието си в най-мистериозното шоу в телевизионния ефир.

Минути преди да свали маската си останалите звездни детективи Алекс Раева, Марта Вачкова и Азис предположиха, че зад костюма може да се крият изпълнителите Люси Дяковска или Папи Ханс. Никой от тях не подозираше, че именно носителят на Аскеер за изгряваща звезда като малък е обичал да ходи на село и да пасе овце.

Три титанични битки завладяха сцената в четвъртия лайв на „Маскираният певец“. Заекът се изправи срещу Гларусът, Камъкът влезе в битка с Малинката и Перлата застана срещу Самураят. Сред новите заподозрените се чуха и имената на Лора Караджова, Гери-Никол, Нели Петкова, Мария Игнатова и други.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай