Вижте неизвестни снимки на Меган

Вижте я като шаферка

Вижте неизвестни снимки на Меган | StandartNews.com

Меган МаркълНеизвестни досега снимки на съпругата на принц Хари – Меган Маркъл, се появиха в мрежата. Те са от 2016 г., когато Меган е била шаферка на сватбата на своята близка приятелка - писателката и телевизионен продуцент Линдзи Джил Рот.

Приятел на херцогинята вече сподели снимка от тържеството, но онзи ден в мрежата се появи непубликувана досега рамка, на която Меган позира в бледорозова рокля с букет цветя. Снимката е направена в балната зала на Св. Реджис в Ню Йорк, където се е състояла сватбата на Линдзи.

Линдзи и Меган се познават повече от 20 години. Те се запознават като студентки в Северозападния университет. От тогава до днес са изключително близки.

Линдзи застана плътно зад Меган, когато Бъкингам започна да я напада. Линдзи нарече съпругата на принц Хари много мил човек и благороден приятел.

„Тя беше такава, когато бяхме заедно в Северозападния университет; тя беше същата в Лос Анджелис, когато ходеше на прослушвания; тя беше такава, когато живееше в Торонто и играеше във Форсмажор като Рейчъл Зейн; тя беше тази жена, преди да разберете, че излиза с Хари; тя беше такава, след като разбрахте, че излиза с Хари; тя беше такава, когато стана херцогиня на Съсекс, и без съмнение все още е същата жена днес”, каза Линдзи за приятелката си Меган.

Линдзи Джил Рот и Меган Маркъл

Меган Маркъл и Линдзи Джил Рот

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай