Вижте най-секси кандидат-депутатката.От кои е?ФОТО

Мария Каменова е завършила е право и работи в Нотариална кантора

Вижте най-секси кандидат-депутатката.От кои е?ФОТО | StandartNews.com

Една мераклийка за новия парламент остави без дъх мъжката половина от електората, разкри БЛИЦ. Фотосите на Мария Каменова от Берковица нагорещиха мрежата с фотосите си. Събира много гласове, коментираха избиратели.

Мария от Берковица ли е най-секси кандидат-депутатка СНИМКИ 18+ - 0

Два дни след изтичане на срока за регистрация на кандидати в РИК Монтана, жена от листата на Мая Манолова е прекратила участието си по лични причини. Снощи, на нейно място е встъпила в изборната надпревара 25-годишната Мария Каменова от Берковица, пише noviniteb.eu.

За нея вече се знае, че е най-младият кандидат-депутат в Берковица. Завършила е право и работи в Нотариална кантора. Листата в Монтана се оглавява от Мая Григорова - жена, която е доста добре позната в бизнес средите на Берковица от съвместната им работа в шивашкия бранш, а също така-като член на Ротари клуб.

Каменова е завършила право в Бургас. Женена е за Боби Каменов - нотариус в Лом и работи в кантората му. Двамата имат едно дете.

Проверка на БЛИЦ във фейсбук профила на Каменова показва, че тя е доста активна и споделя много провокативни фотоси. Запалена е по йога, езда и фитнеса.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай