Вижте бременната Меган в Ню Йорк (СНИМКИ)

Отиде на бебешко парти в САЩ, пръсна 500 000 долара

Вижте бременната Меган в Ню Йорк (СНИМКИ) | StandartNews.com

ФОТО: gazeta.ru и Ройтерс

Макар и в напреднала бременност съпругата на принц Хари, херцогинята на Съсекс, Меган Маркъл, отиде в Ню Йорк, за да присъства на бебешко парти, организирано в чест на предстоящото й раждане от старите и приятели.

Домакини на партито в луксозен апартамент на хотел "Марк" в Манхатън бяха Амал Клуни и Серина Уилямс. Сред поканените бяха Гейл Кинг, актрисата от "Костюмари" Абигейл Спенсър, Джесика Мълрони. Майката на Меган Джесика обаче не беше на празника.

Херцогиня Меган бе в Съединените щати без съпруга си принц Хари. Кейт, съпругата на принц Уилям, също не присъства на партито. Тя беше на семейна ски ваканция със съпруга си и трите деца. Решението на Меган да пътува през Океана сама, и то само два месеца преди да роди, се приема за изключителна дързост на фона на кралските порядки.

Меган и досега се е откроявала като "бунтар" в сравнение с Кейт Мидълтън, но предимно заради избора си на по-модерно облекло. Циркулират и упорити слухове, че двете херцогини не се разбират и са в "студена война", заради което Меган и Хари се изнасят от двореца Кенсингтън.

По мнение на бившия иконом на покойната Лейди Даяна, съпругата на Хари действително се затруднява да се впише в кралския двор. Неговият коментар е: "Сега Меган Маркъл прави още една крачка и демонстрира ясно, че няма намерение да се затваря в благородническия кръг, към който принадлежи съпругът й, а ще поддържа активно светските си контакти у дома, в Америка."

Бебешките партита са американска традиция. Те не са характерни за британското кралско семейство. Обикновено се канят най-близките приятелки на бъдещата майка, които носят подаръци за бебето.

Екстравагантният 5-дневен престой на Меган Маркъл в Ню Йорк струва 500 000 щатски долара, пише "Дейли мейл".

Херцогинята на Съсекс вече се върна във Великобритания с частен самолет. Само транспортът струва 250 000 долара, а нощувката в скъпия хотелски апартамент - по 75 000 долара на ден. От двореца Кенсингтън уточниха още в понеделник, че пътуването се финансира частно.

Амал Клуни

 

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай