Веско Маринов: Вирусът ме върна години назад

Оптимист съм, но ако удари втора вълна, с професията е свършено, казва поп звездата

Веско Маринов: Вирусът ме върна години назад | StandartNews.com

„Вече претръпнах! По принцип винаги съм бил оптимист, но ако през есента удари втора вълна и светът й отдели толкова много внимание, с професията е свършено. Вирусът ме върна с години назад. Цялото турне през май падна. Всяка година правя по 70 концерта, а сега дори не мога да кажа дали двата в НДК през номеври ще ги има, въпреки че още отсега са продадени 1000 билета. Но същинската рекламна кампания предстои и тя е много скъпа. Ами ако нещо пак се случи?“, разкри терзанията си Веселин Маринов пред Георги Любенов в БНТ.

Според поп звездата, ако мерките през юни бъдат напълно разпуснати, ще може да се говори за възстановяване на графика в развлекателната индустрия не по-рано от края на есента.

„Няма как да пееш пред зрители, седнали през три места и с маски на лицето. Ами обедняването? Няма какво да се лъжем – без нас може. Въпреки че когато се пести от духовност, се стига до посредственост“, категоричен е Веско, който периодично взима кредити за обновяване на техниката.

Много от хората в неговия екип са напуснали, за да търсят препитание извън изкуството. Маринов, за когото всичко продължава да бъде странно и тъжно, все пак е сътворил 4 нови песни по време на социалната изолация – само трябва да влезе в студио и да ги запише. Има и прясно заснет клип, но смята, че не му е дошъл моментът. Догодина ще издаде албум № 30, а вече е готов и с първите страници от биографичната си книга. Не му се иска да вижда живота в черни краски, затова вече е започнал да обикаля из България, за да предоговоря условията за гастролите си. Вдъхновен е, защото хората постоянно го спират, за да питат кога ще се върне на сцената.     

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай