Веско Маринов остава без глас след развод № 1

След втория не иска и да си спомня за Цветанка

Веско Маринов остава без глас след развод № 1 | StandartNews.com

Веселин Маринов разказва подробности от личния си живот в автобиографията "От любов". В специална глава той споделя за жените си и прави пикантни разкрития. Без увъртания разкрива за болката, която е изпитвал при всяка раздяла. Основните дами във фокуса на неговата изповед са Мария, Цветанка и Веселина.

С Мария има щастлив 20-годишен брак, а дъщеря му е плод на тяхната любов. "Случилото се помежду ни не беше мимолетна връзка, а един живот от 20 години. Затова раздялата беше трудна и за нея, и за мен. Всеки си я изживя по своя си болезнен начин", пише в книгата Веско. Преживяното се оказва пагубно за него - губи гласа си. Споделя, че певците имат нещастието да страдат повече от останалите хора. Изпада в тежка депресия и тялото му го предава. Отказва доста концерти и се превръща в самотник. Днес с Мария са приятели и всеки от тях е осъзнал грешките си.

"Цветанка се появи както всяка любов -  неочаквано", разказва той за втората си жена. Бил на почивка в Албена и се засекли в асансьора на хотела, но я познавал отпреди това. "Кратко продължи този брак Разочарованието ми беше огромно. Понякога дори ми се иска дума да не казвам за този мой втори опит да създам семейство", пише певецът.  

В момента е щастливото обвърза с нова жена - Веселина. „Тя е най-хубавото нещо в сегашния ми личен свят, в който се чувствам толкова спокоен", откровен е Маринов. Той й помогнал във важен за нея момент, а по-късно отношенията им прераснали в любов. Сега живеят заедно и след всяко участие той бърза да се прибере при любимата си.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай