В звездния Клуб 50 избиха рибата

Топ дами от арта и шоуто са без конкуренция в зрелия си блясък

В звездния Клуб 50 избиха рибата | StandartNews.com

Няколко елитни дами от арта и шоуто пуснаха свои секси фотоси в социалните мрежи и за пореден път доказаха, че Клуб 50 е без конкуренция.

Многодетната майка Койна Русева демонстрира някои от прелестите, които отдавна са й спечелили прозвището „българската Марлене Дитрих“. Но освен с дългите безупречни крака и със сините очи, звездата на Младежкия театър се родее с кинодивата и със силно присъствие под прожекторите. То може да се види дори на клипчето „Да се поразкършим“, с което актрисата извива снага в латиноритми и поздравява феновете. Въпреки коронакризата, Койна направи силен сезон – заби шамар на Николаос Цитиридис в ефир, дуетите й с Миро „Ти защо си тук“ и „Нависоко“ продължават да трупат гледания и харесвания, постановките с Асен Блатечки - като брилянтната комедия „Умопомрачение“ – също, а хитовият спектакъл „Специални поводи“, в който играе и танцува с Димитър Баненкин, беше сред първите под открито небе. Койна няма никакви претенции към съдбата и често цитира любимата си сентенция: Животът е това, което се случва, докато си правим планове. 

Ваня Щерева, която реши за юбилея да се „почерпи“ с освежителни процедури, трудно може да мине за родителка на Мила Робертс. Ученичката на Стефан Данаилов сякаш се е качила в машината на времето и се е завърнала в златните студентски години. Може би зад цялата акция се крие някой готин кавалер. Дъщеря й неотдавна подхвърли, че вече е малко попритеснена от по-младите обожатели на Ваня.   

      

Гала едвам изчака „На кафе“ да излезе във ваканция и захвърли сутиена. Това стана ясно от видео, на което тя, гаджето й Стефан, колежката й от Нова телевизия Зейнеб Маджурова и бизнесменът Стоян Балевски се забавляват около трапеза сред природата. Лицето на Гала е също толкова стегнато, колкото и бюстът й. За да няма бръчки водещата, заслуги поделят генът и д-р Катя Паскова.   

Ивeт Гpигopoвa, шефката на едноименната модна агенция, пръска чар, сексапил и грация, въпреки че скоро ще става баба – дъщеря й Луиза Григорова очаква първото си дете от своя съпруг, режисьора Мартин Макариев. Блондинката обаче се носи не само върху крилете на суетата, но и върху тези на любовта. Според светски слухове, тя дори искала да ощастливи с наследник Aтaнac Mинeв, с когото са заедно от две години насам. Господинът, за когото се знае, че е сред младите надежди в БСП София, нямал нищо против Ивет да роди братче на Луиза и по-малката й сестра Кристина. 

Още една дама, чиито външен вид няма видима връзка с данните в личната й карта, събра безброй лайквания - Нели Рангелова. Поп звездата цъфна в зелено – стройна, еротична и усмихната. Неотдавна изпълнителката на “Мой стих“ свали сериозно количество излишна плът от снагата си чрез хранителен режим и фитнес. „За година и половина смъкнах 18 килогррама – не беше лесно, но е напълно постижимо”, хвали се Нели.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай