В Англия изумени от БГ Барби с 15 пластични операции

Бургазлийката Андрея Иванова мечтаела от малка да стане като куклата

В Англия изумени от БГ Барби с 15 пластични операции | StandartNews.com

В Англия вече плашат малките момичета с българка, която си е направила 15 пластични операции, за да заприлича максимално на кукла Барби. 

За метаморфозите на 22-годишната бургазлийка Андреа Иванова разказва надълго и нашироко Mirror.

 Студентката се е похвалила с интервюто си в чуждестранните медии, като е споделила статията за себе си. Снимкитена Андреа в социалните мрежи предизвикват множество коментари, пише "Mirror". На корицата в профила на Андреа е сложена снимка на куклата. За метаморфозата студентката се мести в София. Тя споделя, че винаги е искала да прилича на Барби още от момиченце. В последната година дава начало на трансформацията си. 

"Докато бях малка толкова много си мечтах да изглеждам като Барби някой ден", цитират Андреа британските медии.

Снимка: Фейсбук страница на Андреа Иванова

Затова и студентката започнала да инжектира устните си с хиалуронова киселина и да добавя още и още след като започвали да спадат. 

"Мисля, че си направих повече от 15 процедури. Не ги броя", обяснява Андреа, сравнявана с живо копие на куклата. 

Зли тролове са възмутени от трансформацията на Андреа, отбелязва още "Mirror". Те я сравняват с анимационната героиня Дафи Дък и дори с Чудовището от Лох Нес, но не и с Барби. Един от коментарите, цитиран от "Mirror" констатира, че момичето е прекалило с интервенциите. 

След като снимките на студентката се появяват на първите страници в британската преса, тя решава да отговори на критиката:

"Всеки има право да живее и изглежда както сам иска. Не е нужно да се вписвам в стандартите на другите. Това е мой личен избор и никога не съм се притеснявала от това". 

Снимка: Фейсбук на Андреа Иванова

От статията отбелязват, че не става ясно какви пари е похарчила за метаморфозата, но със сигурност това е цяло състояние за стандарта на живот в България. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай