Уилям и Хари се обединиха срещу медиите

Предстои решаваща среща при кралицата

Уилям и Хари се обединиха срещу медиите | StandartNews.com

Уилям и Хари се обединиха срещу фалшива и обидна информация за влошените им отношения, публикувана от вестник „Таймс“, предадоха световните медии. От изданието публикуваха, че Хари и Меган са били отблъснати от „тираничното отношение“ на Уилям, който не е приел Меган добронамерено.

„Въпреки ясните опровержения, британски вестник днес пусна фалшива информация със спекулации за отношенията между херцога на Съсекс и херцога на Кеймбридж. За братя, които са толкова ангажирани от проблемите на психичното здраве, използването на провокативен език по този начин е обидно и потенциално вредно“, гласи общото изявление на принцовете.

Същият източник, подал тези твърдения към „Таймс“, е заявил, че Меган е повлияла на Хари да вземе решението за оттегляне от кралските си задължения и посочва, че съпрузите не желаели да слушат повече чужди наставления, относно поведението им като кралски особи.

„В момента Хари е подложен на труден избор. Тъжно е, защото много обича кралицата, родината и военната служба. За него ще е съкрушително да напусне“, казва източникът.

Днес е срещата при кралицата, на която се търси изход от създалата се криза в британския кралски двор заради решението на Хари и Меган.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай