Уилям и Кейт скандират от трибуните на "Уембли"

Херцозите са горещи футболни запалянковци

Уилям и Кейт скандират от трибуните на "Уембли" | StandartNews.com

Английският национален отбор получи кралска подкрепа от трибуните за срещата си с Германия от Евро 2020. Принц Уилям и съпругата му Кейт се появиха на „Уембли” заедно с най-големия си син – принц Джордж.

An ecstatic Prince William pumped his fist and shouted for England after the brilliant win

 

Малкият принц определено „открадна шоуто”. Джордж е облечен в черен костюм, точно като баща си. Кралското семейство бе съчетало тоалетите си с цветовете на националния отбор – черно и червено.

 

Big moment for Prince George as he joins William and Kate at Wembley! Singing the national anthem: #ENGGER #DukeandDuchessofCambridge pic.twitter.com/l2X58n0VF6

— Emily Nash (@emynash) June 29, 2021

 

Херцозите на Кеймбридж са горещи футболни запалянковци и това не е първата футболна среща, на която се появяват в трибуните. Семейството бе забелязано и на мач на „Астън Вила”, на които принц Уилям е огромен фен.

Първото полувреме Англия и Германия завършиха 0:0, предава Нова. Това е третата среща между двата тима на Европейски финали. Германия печели с 6:5 след изпълнение на дузпи полуфинала през 1996 година, преди Англия да надделее с 1:0 в груповата фаза на Евро 2000 година. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай