Тв дуел: Мая Костадинова бори Светльо Иванов

На 11 септември стартира новото предаване на БНТ „Говори сега“

Тв дуел: Мая Костадинова бори Светльо Иванов | StandartNews.com

Две нови водещи обяви БНТ. На 11 септември, събота, стартира новото предаване „Говори сега“ с водещ Мая Костадинова, която само до преди няколко месеца бе водеща на неделния блок на Нова телевизия. Тя напусна след скандал, часове преди поредния ефир, защото разбрала, че от Нова няма да подновят договора й. Още тогава стана ясно, че Костадинова, която е близка с шефа на БНТ Емил Кошлуков от ТВ7, ще търси работа при него. В 19 часа през уикенда стартира "БНТ на 60", а преди него досега вършене предаването на Люба Пашова, което отново ни срещаше с известни личности и което очевидно не е намерило място в програмната схема на БНТ.

Отново ще гледаме Мая през уикенда с анализи, коментари и интервюта, които ще обобщават българските и световни новини от седмицата. Всяка събота и неделя от 17:00 ч. до 19:00 ч., водещата и авторите в предаването ще срещат зрителите с нови и непознати личности, с хората, от чиито действия зависи съдбата на обикновения човек. Така Костадинова влиза в пряк двубой със Светльо Иванов по bTV.

С тематичните рубрики в „Говори сега“ аудиторията ще се запознава с интересните истории на обикновени и необикновени личности. В рубриката „Добре забравеното“ на Дими Стоянович, зрителите ще видят своеобразен паралел между събития, вълнуващи обществото днес и еквивалентите им от близкото минало. Симона Пейчева е автор и водещ на рубриката „Шампионска среща“, в която ще разговаря с най-атрактивните лица от света на спорта. Вдъхновяващите истории на съвременни успели българи, които с работата и откритията си променят света около нас, зрителите ще видят в рубриката на Мая Костадинова „Отвъд границите“.

От 12.09 стартира единайстият сезон на „Отблизо“ по БНТ 1. Предаването ще е с нов водещ. Титулярът Боряна Граматикова е в очакване на своята първа рожба, заради което отстъпва мястото си на Даниела Лалова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай