Топ 5 за анти геройствата на Хари и Меган

Заради тях Елизабет Втора може би ще бъде последният монарх за Канада и Австралия  

Топ 5 за анти геройствата на Хари и Меган | StandartNews.com

През последните два месеца принц Хари и Меган Маркъл успяха да сътворят серия от странни и необмислени действия. Ето и топ 5 на анти геройствата им.

  1.  Разделиха Великобритания на два противникови лагера. След изявлението, че се оттеглят от задълженията си като старши членове на кралското семейство половината поданици извикаха възторжено „Те са млади и умни, нека сами решават съдбата си“, а другата половина отсякоха намръщено и с предчувствие за последвалия хаос Мегзит „Те дори не подозират с какво се захващат и какво ще струва всичко това“. Дискусията продължава денонощно.
  2.  Огорчиха и обидиха Елизабет Втора.  Нейно величество първо остана изумена от мерака им за оттегляне – Хари е любимият й внук, а после направо се втрещи от скандалното им поведение, след като те й размахаха пръст, уточнявайки, че тя няма право над думата „кралски“ вън от Великобритания. Елизабет Втора обаче категорично стопира напъна им за търговия.
  3.  Провокираха вълнения в Канада и Австралия. В Страната на кленовия лист, където временно се установиха херцозите на Съсекс, категорично отказват да плащат за охраната им. Оттам дебатът се пренесе в Австралия, чиито жители категорично отказаха да спонсорират с данъците си „кралските обиколки“. И всичко това се случва точно преди визитата на Уилям и Кейт в Австралия. Но най-лошото за кралицата е, че и в двете държави вече все по-често поставят под въпрос необходимостта от монархия. По всичко личи, че Елизабет Втора може би ще е последният техен монарх.  
  4.  На път са да провалят сватбата на братовчедка си Беатрис. Церемонията е планирана за 29 май. Двамата Съсекс, естествено, също са поканени. Но дъщерята на принц Андрю е крайно притеснена – ако Хари и Меган продължават със своите щуротии, ще откраднат цялото внимание на венчавката и булката ще трябва да се задоволи с протоколния интерес на медиите.
  5.  Показаха своята действителна същност. Алчната второразрядна актриса и безволевият наследник № 6 на британския трон явно не умеят да ценят това, което имат и постоянно искат. Основните им фрази напоследък са „Дайте още“ и „Искаме повече“.

 

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Тагове:
Коментирай