Том Ханкс: Спазвайте мерките, иначе не ви уважавам

Носителят на „Оскар“ и жена му Рита Уилсън бяха първите холивудски знаменитости, които съобщиха, че са се заразили с Ковид-19

Том Ханкс: Спазвайте мерките, иначе не ви уважавам | StandartNews.com

Том Ханкс, който преболедува заедно със съпругата си Ковид-19, заяви, че не изпитва особено уважение към хората, които отказват да спазват защитните мерки срещу коронавируса, предаде Ройтерс.

Носителят на „Оскар“ и жена му Рита Уилсън бяха първите холивудски знаменитости, които съобщиха, че са се заразили с Ковид-19. Това стана през март, докато двамата бяха на снимки в Австралия за предстоящия биографичен филм за краля на рока Елвис Пресли.

„Носете защитна маска, мийте си ръцете, спазвайте социална дистанция. Ако не можете да го направите, не ви уважавам“, заяви Ханкс.

Във виртуална пресконференция по повод премиерата на новия филм „Хрътката“, на който Том е сценарист и играе в главна роля, актьорът изрази съжаление, че пандемията е попречила лентата да бъде показана на големия екран. Премиерата на продукцията ще се състои тази седмица по стрийминг платформата на Apple „Apple+“.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай