Тишо от "Фермата" стана жена. Истина ли е?

Отслабна с 30 килограма

Тишо от "Фермата" стана жена. Истина ли е? | StandartNews.com

Бабанкото Тихомир, който преди две години събираше погледите във "Фермата" с мускулите си на културист, вече е жена. Той се превърна в чаровната Мелиса като обяви промяната си във Фейсбук.

Още с излизането на Тихомир Рангелов от "Фермата" стана ясно, че той си има приятел, двамата дори участваха заедно в тв предаване. Но впоследствие се разбра, че Тишо е и транс.

"Само с 30 кг. по лека и много по-щастлива ❤❤❤ Открийте разликите : )" Написа Мелиса в мрежата и публикува два кадъра - като Тихомир и като Мелиса.

“Истината е, че много дълги години отлагах това и сега следвам сърцето си истински. Осъзнавам, че съм тръгнала по доста труден и дълъг път”, споделя Мелиса в по-ранен пост. Фейсбук профилът на Тишо вече е на Мелиса Рангелова и в него мъжкарят вече говори за себе си в женски род.

Феновете му обаче посрещат промяната със сметени чувства. "Наистина не разбирам защо този човек си го причини. Та той си промени целия живот. До колкото си спомням беше състезател по културизъм.", коментира потребител. "Това налагане на либерални идеи вече стана супер страшно, подменя традиционни ценности, а не бива. Не може да не ти е проблем да кажеш, че си гей 30 години, а изведнъж на 31 да станеш жена. Това не идва ей така. Както и да е, жив и здрав да е, беше ми симпатичен, вече не", обобщава друг, предава Лупа.бг.

"И на мен ми беше трудно да възприема Тишо като Мелиса, да не говорим, че визуалната промяна и към момента е драстична, но това са фактите", слага финал друг потребител в социалната мрежа.

Не липсват обаче фенове на Тихомир, които не могат да повярват в трансформацията и смятат, че или става дума за лоша шега, или фейсбук профила на Мелиса е фалшив.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай