Терминаторът става дядо

Писателката Катрин Шварценегер е бременна от съпруга си, актьора Крис Прат

Терминаторът става дядо | StandartNews.com

Терминаторът Арнолд Шварценегер ще става дядо. Дъщеря му – писателката Катрин Шварценегер е бременна от съпруга си, актьора Крис Прат. Детето ще е братче или сестриче на неговия 7-годишен син Джак. Катрин и Крис се ожениха през месец юни 2019 г. Вестта за бременността й бе потвърдена от източник, цитиран от сп. "Пийпъл", и идва, след като Прат наскоро заяви, че един ден съпругата му ще е страхотна майка.

"Тя промени живота ми към по-добро - довери 40-годишният актьор. - Тя е чудесна мащеха за сина ми и един ден ще е страхотна майка. Катрин има прекрасни родители и близки и умее да прикрие всичките ми недостатъци."

Изявлението му бе направено, след като бащата на Катрин - бившият губернатор на Калифорния Арнолд Шварценегер разкри, че с нетърпение очаква да стане дядо, но не подтиква двойката да се сдобие по-бързо с деца. "Не ги подтиквам, защото знам, че това ще се случи - каза той. - Двамата трябва да решат кога да им се роди дете, но аз действително с нетърпение очаквам да стана дядо." Катрин по-рано призна, че е щастлива, че се е омъжила за Крис.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай