Тайното оръжие на Бо Джо: Бременната му съпруга с евтино яке

Кари се старае да избира евтини рокли и да ги облича по няколко пъти на различни официални събития

Тайното оръжие на Бо Джо: Бременната му съпруга с евтино яке | StandartNews.com

Бременната съпруга на британския премиер Борис Джонсън демонстрира своите еко-френдли вярвания, като се появи с червен блейзър за 59.99 паунда за втори път този месец. В същото време премиерът се опитва да събере подкрепа на срещата на COP26 в Глазгоу, пише Дейли мейл.

Съпругата на премиера беше във видимо напреднала бременност, но все пак посети древния Колизеум в Рим. 33-годишната жена, която очаква второто си дете от премиера, се присъедини към съпругите на световни лидери, присъстващи на срещата на върха на Г-20 ден преди началото на срещата на върха COP26 за климата в Глазгоу. На нея домакин е премиерът на Острова Борис Джонсън.

Смята се, че Борис ще използва своето „тайно оръжие“ - Кари, която упорито защитава идеите си за опазване на климата чрез носене на дрехи по няколко пъти, не по веднъж. Именно бременната съпруга ще се опита да очарова световните лидери да предприемат действия за спиране на изменението на климата на срещата утре.

Кари, която е майка на син с Джонсън – Уилфред, на годинка, се старае да избира евтини рокли и да ги облича по няколко пъти на различни официални събития.

По-рано тази година съпругата на министър-председателя потвърди, че очакват второто си дете, а също така разкри, че е претърпяла спонтанен аборт в началото на годината, който я е оставил „с разбито сърце“.

В смела публикация в Instagram тя разказа как тя и съпругът си Борис са очаквали бебе през декември.

Срещата за климата COP26 започва в неделя в Глазгоу и ще посрещне 30 000 делегати, 10 000 полицаи и около 200 000 протестиращи. Конференцията ще продължи 13 дни.

Миналата седмица Кралица Елизабет II обяви, че няма да присъства.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай