Световен хирург спаси Сашка Васева

Операцията трябваше да е 5-6 часа, а тя продължи повече от 12 часа, сподели мъжът на звездата

Световен хирург спаси Сашка Васева | StandartNews.com

Христо Бакърджиев, съпругът на Сашка Васева не бърза напълно да се радва след животоспасяващата операция, на която Дупнишката Мадона се подложи в Германия. Както е известно, тамошните медици са заеха да я спасят от тумор в мозъка.

"Спасихме Сашка! И да ви кажа, камък ми падна от сърцето. Въпреки това не бързам да се радвам, както се казва. Успокоих и сина ми Христо, който вчера беше с високо кръвно от притеснение. И двете деца се притесняват, майка е все пак. Сега ни предстои най-важното - да се възстанови правилно - бавно и полека", заяви Бадърджиев пред столичен ежедневник.

Той продължава да е близо до певицата и всяка минута да се грижи за нея.

"В началото се смяташе, че операцията ще е 5-6 часа, а тя продължи повече от 12 часа. Имахме късмет да попаднем на най-добрия хирург - директора на най-известната баварска болница - шеф на неврохирургията и ръководещ операцията - Кристиян Тон. За него чакат 600 човека, записани за операция. След Сашка имаше още две операции, но ги отложиха, тъй като нейната продължи много дълго време", разказа Бакърджиев.

Той още не е говорил с певицата, нито я е виждал, тъй като в отделението на болницата, в което е настанена, е строго забранен достъпът на външни лица.

"Лекарите ходят облечени с костюми като против коронавирус. Информираха ме, че Сашка вече е извън опасност, не е на командно дишане и са извадили тръбата от устата й. Въпреки това не може да говори, едва сега са я изкарали от изкуствената наркоза, под която е била. Иначе е в съзнание, но още ми забраняват да опитвам да й говоря или да ме включват да ме чува по телефона", сподели още Христо. 

Преди седмици мъжът на звездата се похвали, че по време на престоя си в немската болница изпълнителката на "Левове и марки" е качила 11 кг.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай