Светослав Аргиров има син в Никарагуа

Имах връзка там с една говорителка от Националната им телевизия, признава певецът

Светослав Аргиров има син в Никарагуа | StandartNews.com

След години спекулации, Светослав Аргиров проговори за слуховете, че има извънбрачен син в Латинска Америка. Всичко започва през 1986-а, когато Братя Аргирови изнасят концерт във втората по бедност страна в Латинска Америка - Никарагуа. Певецът научава за предполагаемия си наследник едва преди десетилетие. 

"Истината е, че действително имах връзка там с една говорителка от Националната им телевизия. Красавица голяма беше и аз бях първата й сериозна връзка. Всичко стана като в латиносериалите – мимолетно и много бурно", признава Светослав Аргиров в ефир. След като братята се върнали в родината, той забравил за романса.

Говори се, че години след това бившата му изгора изпратила писмо, с което го осведомила, че има син от него. Светослав не й отговорил и продължил напред в живота си. Той не възнамерявал да пътува до другия край на света, за да издирва детето си. Съдбата обаче не му позволила да забрави за извънбрачния му син. Твърди се, че на фестивал в Дрезден с брат му срещнали известен салса певец от Никарагуа. Той им потвърдил, че въпросната журналистка, с която Светльо имал афера, е родила момче от него.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай