Страхотни новини за Сашка Васева! Кога я изписват?

Тя претърпя две операции в Германия

Страхотни новини за Сашка Васева! Кога я изписват? | StandartNews.com

Един от сюжетите тази година, които ни накараха да притаим дъх, беше здравословното състояние на певицата Сашка Васева. Жена, която сме свикнали да виждаме усмихната и силна, се оказа в тежка ситуация. 

Тумор застрашаваше не само зрението, но и живота ѝ. Сашка Васева претърпя две операции и посрещна Коледа в болница в Германия. В „Тази неделя“ съпругът ѝ Христо Бакърджиев разказа, че за тяхното семейство коледното чудо се е случило. 

„Животът ѝ висеше на тънка копринена нишка, но сега се прескочи това препятствие и състоянието ѝ се подобрява. В движение е, храни се самостоятелно - нещо, което в първите дни след операцията беше невъзможно. А как съм аз? Човек в такива моменти не се замисля и не може да каже, че са били трудни дните, защото се мобилизира и мисълта му е само там. Има реакция на организма, която може би е защитна и не усеща в момента всичката си сила, която се опитва да даде. Не усеща умори и задръжки“, посочи той. 

По думите му цялото семейство е в Германия и я подкрепя. Предстои преди Нова година да бъде изписана. Не са празнували Коледа, но са били заедно в празничните дни. 

„Ще очакваме следващата Коледа друго чудо и тя да е напълно здрава. Поне няколко месеца ще бъде лекувана, ще бъде подложена на рехабилитация, за да може да бъде стабилизирана“, заяви Бакърджиев. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай