Стилът на Меган Маркъл може да изглежда и така

Дизайнерът Кейти Стурино решава да опита да имитира стила на обличане на Кейт Мидълтън и Меган Маркъл

Стилът на Меган Маркъл може да изглежда и така | StandartNews.com

Снимка: Dir.bg

  • Дизайнерът Кейти Стурино е един от най-успешните модни блогъри в категорията plus-size. Тя е основател и на страницата The 12ish Style, чрез която Кейти съумява да помага на жени с наднормено тегло да се чувстват добре.

Кейти е преминала през големи стихии в живота си, преди да се превърне в приемана и харесвана от себе си жена. Ражда се и израства във Вашингтон, дълго носейки с гордост своя М-размер.

По-късно заминава за Ню Йорк и не след дълго започва работа като пиар и организатор на събития в Dolce & Gabbana. Омъжва се, но след това се развежда и стрелката на кантара започва да излита все по-нагоре. Установявайки, че вече тежи с 30 кг повече, Кейти напуска големия моден бранд и се впуска в щурото модно приключение за дебеланки.

Платформата The 12ish Style, която Кейти създава и в която влага цялата си енергия, се оказва повратната точка, помогнала ѝ да премине през трудния период. След като наема мениджър и фотограф, тя започва да се снима, показвайки, че XXL дрехите могат да стоят също толкова добре, колко всички останали. Постепенно тя развива сайта, създавайки онлайн общност от жени с наднормено тегло, споделящи своите истории и опит, чрез които си помагат една на друга, пише Dir.bg.

Малко след това Кейти решава да опита да имитира стила на обличане на Кейт Мидълтън и Меган Маркъл. Посланието е фундаментално. То гласи, че всяка дама може да се почувства като част от кралското семейство, независимо от фигурата си.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай