Смарт устройства преобразяват кожата

Сияйна, чиста и стегната кожа - твоето име е FOREO LUNA 3

Смарт устройства преобразяват кожата | StandartNews.com
  • Сияйна, чиста и стегната кожа - твоето име е FOREO LUNA 3

Шведската комапния "FOREO" не спира да изненадва своите фенове с иновативните продукти, с които променя бюти индустрията. А богатото й портфолио е способно да задоволи дори най - капризните дами, за които грижата за външния вид е от първостепенно значение. Разбира се зад успеха на компанията стоят безброй много причини, но най - важната е предлагането на персонализирана грижа за кожата, съчетана със свободата и независимостта от запазването на час за поредната разкрасителна процедура.

Продуктите на компанията "FOREO" съвсем без да искат разбиха прословутото клише, че "красотата изисква жертви". А последното попълнение към бюти арсенала в грижата за кожата е следващото доказателство, че за постигането й не е нужно да се прибягва към козметични процедури с дълъг възстановителен период.Това е FOREO LUNA 3 - умно устройство, което знае как най - добре да отстрани замърсяванията от кожата на лицето. То е част от продуктовата линия LUNA, която включва смарт устройства за грижа на лицето за мигновени резултати и базирани на ултразвуково почистване. Тази тенденция е широко предлагана от професионалистите, защото е щадяща към нежната кожа в лицевата област, но в същото време ефективно отстранява замърсяванията в по - дълбоките й слоеве.

Зачервяванията, дискомофорта и риска от възпалителна или реактивна реакция липсват, което прави метода безопасен за употреба, както и изключително приятен заради разнообразието от режими за стягащ точков масаж, който устройството предлага.Едно от многото предимства на FOREO LUNA 3 е неговата мултифункционалност, тъй като предлага съчетание от няколко процедури, извършвани по едно и също време. С помощта на мобилното приложение FOREO FOR YOU изборът на интензитета на масажа с анти - ейдж ефект може предварително да бъде зададен, след което устройството започва да действа докато почиства лицето.Уредът предлага 16 типа интензитет, които ултрахигиеничните силиконови влакна, съчетани с T-SonicЩ пулсации доставят на кожата.

За целта просто трябва да добавим любимия си измиващ продукт, който отговаря на типа и нуждите й. Точно за това са помислили от FOREO при разработването на LUNA, предлагайки смарт помощника в няколковарианта, съобразен с типакожа - нормална, чувствителна и мазна. Този персонализиран подход прави възможен правилния избор и постигането на ефективни резултати в грижата за почистването на лицето, която е ключова за превенцията и бързото справяне с нежеланите кожни раздразнения.За разлика от механичното почистване, това с FOREO LUNA 3, прецизно и деликатно отстранява мъртвите клетки, като по този начин позволява на кожата да диша, елиминира излишното омазняване, остатъците от грим и отпушва порите. С негова помощ използването на абразивни пилинг продукти, които е желателно да се прилагат с повишено внимание, особено в домашни условия, както и да се съобразяват с капризите на времето, спокойно може да бъде пропуснато. А ефектът от кремовете и серумите, които се нанясят на почистено лице се засилва в пъти, заради възможността им да проникнат в дермата.

Освен за кожата на лицето, смарт устройството, може спокойно да бъде използвано и за областта на шията, която специалистите съветват да обгрижваме също толкова внимателно. Тази зона е изключително деликатна, както и е сред първите, издаващи годините на жената, в битката с които анти - ейдж масажите са доказан верен помощник.Най - хубавото при FOREO LUNA 3 e, че всеки един отделен елемент насочен в грижата за кожата е комбиниран в едно единствено устройство, което е достатъчно умно, за да разбере от какво се нуждае тя и да й го набави, а и няма нужда да инвестирате в смяна на главата, както е при други четки. Резултатите също не закъсняват и още след първата процедура кожата изглежда чиста и сияйна. А системната му употреба обещава постигането на търсения от всяка дама ефект при избора на козметичен уред, който се запазва във времето.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай