След "Сървайвър": Връща ли се и "ВИП Брадър"

Класическото шоу за оцеляване ще замени "Игри на волята"

След "Сървайвър": Връща ли се и "ВИП Брадър" | StandartNews.com

От Нова сериозно обмисляли да върнат в ефира своето най-популярно риалити "ВИП Брадър". Поне така гласят най-новите слухове. Това било ответен удар след обявеното завръщане на "Сървайвър" по конкурентната bTV. Твърди се, че то ще замени "Игри на волята" догодина, тъй като форматът им е прекалено сходен до този, на "Сървайвър", но не са толкова популярни. Затова и след третия сезон на "Игрите", който се очаква през есента, ще бъде направена рокадата в програмата на Нова, пише "Уикенд".

"ВИП Брадър" е едно от малкото предавания, в които рискът от заразяване с Ковид може да се доведе до нула. Преди старта на шоуто на всички участници може да се направи тест, след това – да се изолират за определен период от време и по този начин да се гарантира, че ще влязат в къщата здрави. В самото шоу компанията остава изолирана от външния свят, така че на практика няма как да се зарази с коронавирус.

Ако се завърне, това ще бъде 23-и сезон в историята на риалитито в България. Пет от излъчените досега сезони са стандартни – "Биг Брадър", шест са от типа "Ол старс" – с различни риалити звезди, 10 са тип "ВИП Брадър" – с популярни личности, един е за семейства. Водещ на всички сезони до момента е бил Ники Кънчев.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай