След сексскандалите Кевин Спейси ще става президент

Спейси изигра в сериала "Къща от карти", политик, който не се страхува от нищо, за да успее в американската политика

След сексскандалите Кевин Спейси ще става президент | StandartNews.com

Станалият скандален в последните години холивудски актьор Кевин Спейси кацна в последния ден на старата година в Загреб, където дойде да посети известния режисьор Яков Седлар, предаде БГНЕС.

В хърватската общественост от дни се говори за идването на Спейси в Загреб, а тази информация по-рано беше потвърдена от самия Седлар. Според хърватските медии режисьорът се готви да заснеме филм за първия хърватски президент Франьо Туджман и Спейси вероятно ще влезе в ролята на бившия държавен глава.

Преди дни Седлар потвърди, че преговорите с известния актьор са в ход. Така на 29 декември той замина за Париж, където започнаха преговорите, а вчера Спейси пристигна в Загреб, където трябва да остане известно време. Все още обаче не е официално потвърдено, че Седлар и Спейси са постигнали споразумение за заснемането на филма. Всички подробности все още се пазят в тайна, а самият режисьор Седлар не иска да говори много за проекта.

Спейси изигра Франк Ъндърууд в сериала "Къща от карти", политик, който не се страхува от нищо, за да успее в американската политика. Присъствието му в сериала обаче беше внезапно прекъснато заради скандали, свързани със сексуалното насилие над по-млади мъже.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай