Слави взима Къци под крилото си

Вапцаров е на път да възроди свое култово предаване

Слави взима Къци под крилото си | StandartNews.com

След като Къци Вапцаров изрази желание да възроди свои култови шоута в 7/8 ТВ, изглежда че мечтата му може и да се сбъдне. Според най-новите слухове, шоуменът е на път да си стисне ръцете със Слави Трифанов и да върне на екран емблематичното детско предаване "Кой е по-по-най".

"Защо да не го помоля за съдействие? Ние дори имахме преди време идея да направим пиано бар с него, но нещата се разсъхнаха", сподели наскоро Къци пред столичен всекидневник.

Къци имаше мераци и да върне култовото "Риск печели, риск губи", но засега не става ясно кое от двете шоута има реални шансове да бъде възродено. 

Къци скоро ще е готов с друг свой нов проект - детска книжка със стихчета, към които свои илюстрации ще прибави колегата му Васил Василев. Зуека вече има над 100 картини, като само 80 от тях продаде успешно. "Идеята ни е много стара, но тогава нямаше условия да се осъществи", сподели Вапцаров.

Както стана ясно, Къци в момента работи и по филма си "Добри родители", на който е режисьор и сценарист. За него той спечели субсидия от 400 000 лева от филмовия център, а снимките започват през лятото.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай