Скандал между Лили и Васко Кеца! Кой е в основата

Твърди се, че и певецът Миро е замесен

Скандал между Лили и Васко Кеца! Кой е в основата | StandartNews.com

Дългогодишните приятели Лили Иванова и Васил Найденов се изправят един срещу друг. Най-големите ни звезди ще мерят сили и най-накрая ще разберем кой от двамата е по-обичан. Певецът Миро, който е и водещ на "Любимците на България" по БНТ, е напът да скара двете ни естрадни величия, пише slava.bg.

Поп иконата Миро обяви новата категория в предаването си, за която ще тече активно гласуване. Любимец на България ще определят зрителите, а сред номинираните, освен Лили и Васко, са Веселин Маринов, Николина Чакърдъкова, Орлин Горанов, Поли Генова и Васко Василев. 

Истинският победител ще се определи на 28 ноември. Ясен е победителя в категория Образование в класацията на БНТ „Любимците на България“.

Учителят по история и известен блогър, Димитър Гилев спечели зрителския вот в класацията, в която бяха номинирани още Теодосий Теодосиев, Христо Господинов, д-р Владимир Божилов, Росен Богомилов, Радина Маринчева и Минко Балкански.

Големият финал наближава и на 16 декември, Миро ще обяви в ефира на БНТ 1, кой от всички победители в 12-те категории е любимецът на България!

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай