Синът на Милен: Аз ще продължа, тате!

Ти ме научи на много неща и остави следа, казва момчето на покойния журналист

Синът на Милен: Аз ще продължа, тате! | StandartNews.com

Даниел Петканов не пропусна да чества своя ментор, покойния журналист Милен Цветков, по случай 9 месеца от нелепата му смърт. Лудият репортер се включи в социалните мрежи, за да сподели с последователите си няколко прочувствени думи за семейството на Милен, което е принудено да продължи напред в живота си без прекрасен съпруг и баща.

"Преди 9 месеца на тази дата на Милен му бе отнето правото да продължи земния си път. Най-много от всичко и всички той обичаше сина си. За мен е чест да мога да общувам с наследника на този Велик човек, на когото ще съм задължен до края на живота си. Трябва да отчета и отдадеността на майката на Боян - Ивета. Върху нея сега пада тежестта да играе ролята на баща и на майка в семейството. За съжаление много от близките хора около Милен поради една или друга причина спряха да се интересуват активно как живеят те. Аз самият осъзнавам, че мога да отделям повече внимание на Боян и ми се иска да прекарвам повече време с него. Миналото не може да се промени и Милен няма да се върне сред нас, но наследникът му винаги ще ни напомня за него", написа Лудият репортер в Инстаграм и публикува трогателна снимка на покойния журналист и момчето му, която за броени минути събра хиляди лайкове от трогнатите потребители.

В канала си в YouTube Петканов публикува и клипче, в което главен герой е именно синът на Милен, Боян. Озаглавеното видео "В памет на тате" трогна зрителите и събра над 30 хиляди гледания в първия си час. В клипчето Дани и Боян засаждат коледна елха на входа на Борисовата градина. Боян споделя, че е избрал мястото в чест на татко си, който приживе много се разхождал в столичния парк. 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай