Шестица от тотото в "Съни бийч"

Трите двойки са от най-бързо пробилите БГ актьори в киното

Шестица от тотото в "Съни бийч" | StandartNews.com

Шестима от най-бързо пробилите БГ актьори в киното са в центъра на „Съни бийч“ – сериала, който гледаме по Би Ти Ви. Те са почти от едно и също поколение и имат идентични професионални рефлекси – бързи, смели и сръчни. Персонажите им са огледални - свежари, умни, находчиви и много различни. Четирима от тях ги свързва взаимно доверие и откритост. Личните им истории и амбиции ги отвеждат в черноморския курорт, където те не просто бачкат и се забавляват, но и се налагат като добри професионалисти. Настъпва обаче мигът, в който четиримата попадат на кръстопът. Всеки трябва да се изправи срещу собствената си съдба и да поеме топката.

Най-одумван в момента от звездите в лятната сага е Явор Бахаров. Както се знае, той трябваше да се яви в съда за обжалване на ефективната присъда, отредена му заради  шофиране в нетрезво състояние. Но заради температура, последвала ваксина срещу Ковид-19, Бахаров си спести срещата с магистратите, а адвокатът му поиска условна присъда, тъй като актьорът е реабилитиран  през 2016 и през 2019 – съответно за алкохол зад волана и за хулиганство.  Следващият рунд е на 14 април. На по-малкия брат с известната фамилия вероятно никак не му е приятно, че повторният старт на „Съни бийч“ съвпада с проблемите му с правораздаването. Има два варианта – възмутени зрители да превключат на друг канал или пък броят на гледащите морската поредица да нараства в геометрична прогресия заради любопитството към Явор. Той пък има някои допирни точки с образа на Никола – и двамата забъркват страхотни каши с горещия си характер. Но младокът в сценария е супер амбициозен и тепърва се среща с отговорността да продължи бизнеса на баща си. Прави всичко възможно, за да вземе всичко в свои ръце, като, естествено, е готов на всякакви далавери мигновено и незаконно забогатяване.

Срещу Никола е Гомес – симпатичният и честен пиколо, който бачка като луд, за да стане фронт офис мениджър. В червената униформа е Бойко Кръстанов. Сблъсъкът между двамата е неизбежен – работодателят срещу наемника, безкрупулното татково синче срещу доброто момче от народа, наглостта срещу доброто възпитание. Преди 10 години в „Стъклен дом“ беше обратно – Бойко Кръстанов беше глезльото Дани Касабов, наследник на мол „Витоша“, а Явор беше шофьорчето Хари, синът на бодигарда и фризьорката. И ако в „Стъклен дом“ те все пак са на втора линия, то в „Съни бийч“ са моторите на екшъна.

Кръстанов и Бахаров са стари приятели, които си партнират при всеки удобен случай. Двамата се появиха един срещу друг в „Под прикритие“, а Асен Блатечки ги събра в спектакъла на театъра в Русе „Смъртта на котката“. Кръстанов дори отстъпи на Бахаров ангажимента си към Теди Москов в „Редки тъпанари“, тъй като междувременно Явор Гърдев го е викал за „Пияните“ в „Зад канала“.  Бойните другари излязоха като тандем в благотворително издание на „Стани богат“. Що се отнася до нежните им половинки, нещата са общо взето ясни – и двамата досега залагат най-вече на колежки. След Луиза Григорова и Радина Кърджилова късметлийката до Бахаров е Рая Пеева, с която живеят вече от пет години. Кръстанов пък ту се събира, ту се разделя с Виттория Николова от „Възраждане“, която в „Съни бийч“ се разписва като бившата му съпруга.

А сред най-забавните случки зад кулисите на романтичната комедия е онзи момент, в който чуждестранни туристи го бъркат с истинския обслужващ персонал и се възползват от услугите му. „Щом ме видяха облечен като пиколо в хотела на Слънчев бряг, израелски курортисти ми подадоха куфарите си“, разказва Кръстанов, който не отказал помощта си и помъкнал багажа, за да репетира за образа.

Третият сред младите господа с централни персонажи в „Съни бийч“ е Иво Аръков. Той е спасителят Младен, който „кърти“ със страховит диалект, мускули и неутолим сексуален апетит – най-вече към рускини и чехкини.

"Може би това, което ми помага най-много, е, че съм от Варна. Юношеските ми години са преминали там. Работил съм и в курорти. Първо бях помощник готвач, следващото лято - сервитьор, после - барман и малко като спасител", споделя Аръков. Той има само два месеца, за да свали 30 килограма. Най-сложно обаче се оказва да нацели точната доза „мек“ говор – току-виж обидил половин България. Докато върви „Съни бийч“, Аръков дефилира и в другата продукция на Би Ти Ви – „Белези“. Там пък е хладнокръвен и образован мъж, озовал се сред уникални семейни интриги и емоционални трусове, който се опитва да внесе малко разум сред група объркани жени и момичета. В момента извън прожекторите Аръков като че ли е соло. След любовта му с Мика Стоичкова постоянна муза около него не е забелязана.  

И три хубавици са в основата на сюжета. Евелин Костова е аниматорката Ивон: дълги крака, големи очи, чаровна непринуденост, справя се с всичко. Актрисата неотдавна разказа, че с напредването на снимките е изпадала във все по-тотален шок от костюмите на героинята си – все по-драстични минижупи и все по-големи деколтета. Ивон пък допълнително се обърква от непредвидения гастрол на сестра й – очилата зубърка и пуританка. Лидия Инджова е въпросната отличничка Дарина, на която не й върви в любовта и тича да се жалва на кака си Ивон, която в живота е с 8 години по-малка от нея. И Евелин, и Лидия са ученички на Стефан Данаилов, така че наистина изглеждат като много свързани личности. 

Малко преди да избухне пандемията Лидия Инджова стана майка за първи път – на 29 февруари 2020 на бял свят в Брюксел се появи Мартин, чиито баща е белгиецът Филип. Евелин роди след нея – щастливият татко на момиченцето е Михаил Петров. Сега Инджова е дала сина си на ясла и очаква знак от София за снимките на сезон 2, а Евелин все още е неразделна с дъщеря си.

„Открих, че денят е по-дълъг, отколкото беше преди да родя – за 24 часа могат да се свършат много повече неща. Преди все не успявах, сега съм доста по-организирана", коментира Евелин.

Боряна Братоева пък играе дъщерята на един от най-маститите хотелиери в Слънчев бряг. Шармантната брюнетка, която изгря в „Седем часа разлика“, взе „Икар“ за участието си в „Сестри Палавееви“ в Пловдив и стигна до кастинг за рускиня от обкръжението на Джеймс Бонд в Лондон, тук е Виктория. В началото се очаква да звучи като в треторазрядна светска класация – скъпо облечена и надменна госпожица, но после момичето става симпатично, защото всъщност не е лишено от добродетели. Боряна е от Варна и – също като своя състудент от НАТФИЗ Иво Аръков – е наясно със стандартите край брега.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай