Шеф Шишков сготви пред 17 хил. почитатели

Демонстрацията на живо беше част от най-големия семеен празник Фамилатлон, който се организира с подкрепата на Лидл България

Шеф Шишков сготви пред 17 хил. почитатели | StandartNews.com

Шеф Таньо Шишков демонстрира лесни и вкусни за приготвяне сладоледени близалки във включване на живо в страницата на Лидл България във Фейсбук.

Демонстрацията беше част от дванадесетото издание на най-големия празник на семейството, спорта и здравословния начин на живот – Фамилатлон, традиционно организиран от Асоциация „Родители“, като тази година изданието беше подкрепено от Лидл България.

Кулинарният експерт приготви рецепти от първата кулинарна книга за деца на веригата „Малки рецепти от големи готвачи“ и привлече интереса на хиляди почитатели на здравословното хранене, нетърпеливи паралелно да приготвят вкусните ястия и с малчуганите в техните семейства.

„Вече дванадесет години подред Фамилатлон се превръща в празник за родителите, които искат да споделят повече моменти със своите деца. Въпреки обстановката, в която се намираме, съм много щастлива, че хиляди семейства от цяла България успяха да се включат. И през тази година ентусиазмът на децата и родителите беше огромен и за пореден път както ние, такa и те се убедихме, че най-добре се учи чрез примери.“ сподели Яна Алексиева, изпълнителен директор на Асоциация „Родители“.

„Участието ни във Фамилатлон е част от партньорството ни с Асоциация „Родители“ и дългосрочните ни усилия да предоставяме различни и интересни възможности на семействата да прекарват повече пълноценни мигове заедно. Като социално отговорна компания ние не спираме да подкрепяме и инициираме проекти, които помагат на семействата в грижата за техните деца.“, коментира Елица Георгиева, ръководител „Корпоративни комуникации“ в Лидл България.

Тазгодишното издание на Фамилатлон се проведе онлайн и продължи девет дни, от 27 юни до 5 юли, и събра хиляди малки и големи участници от цялата страна заедно за няколко дни, изпълнени с игри и забавления. За поредна година най-големият семеен празник даде възможност на родители, техните децата и роднини да отбележат по един забавен и интересен начин Международния ден на семейството.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай