Щерката на Радев на море с министерски син

Дарина Радева и Камен Златанов били с компания на къмпинг „Смокиня”

Щерката на Радев на море с министерски син | StandartNews.com
  • Младите влюбени били с компания на къмпинг „Смокиня”

След като преди дни стана ясно, че щерката на Цветан Цветанов Гергана и синът на Корнелия Нинова Рафаел са се събрали под един професионален покрив – този на „Голдмън сакс”, днес стана ясна още една ВИП политическа връзка.

ВИЖ ОЩЕ: Дъщерята на Цветанов се събира със сина на Корнелия Нинова

Дъщерята на президента Румен Радев Дарина кара любовно лято с гаджето си Камен Златанов, който е син на Зинаида Златанова - бивш заместник министър-председател и министър на правосъдието от май 2013 до август 2014 г. в правителството на Пламен Орешарски. Това съобщиха ПИК и „Ретро”. Президентската щерка и Камен се залюбили покрай театъра. Не е тайна, че и двамата играят в младежката актьорска трупа „Ле Страпонте“, която е създадена от френската гимназия, в която Дарина все още учи. Любимият ѝ е възпитаник на същото училище, но завършил преди 2 години и вече бил студент. Покрай хобито си двамата започнали да движат в една и съща компания, да пътуват по театрални фестивали в страната и чужбина, а любовта им неусетно пламнала. Техни приятели издават, че любовта между тях пламнала миналата пролет. 17-годишната първородна дъщеря на Румен Радев от първия брак на президента с Гинка Кесякова очевидно е запознала майка си със своя любим, защото наскоро двамата прекарали летен уикенд в във фамилната вила, намираща се край Пловдив, съобщава още ПИК. Дарина завела гаджето си на село и го запознала с всичките си роднини по майчина линия.

Наскоро Камен и Дарина били с приятели на къмпинг „Смокиня“ до Созопол. Младежите нощували в бунгала на няколко метра от плажа.

 

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай