Щерката на Глория е готова за още деца

Симона възнамерява да стане булка, но засега е фокусирана върху дъщеря си

Щерката на Глория е готова за още деца | StandartNews.com

Само два месеца, след като щерката на Глория посрещна първородната си дъщеря Галина, Симона Загорова призна, че е готова за още деца.

"Щом ти се роди първо дете, искаш да имаш и второ. Решихме, че ако имаме две рожби, едната ще е кръстена на майка ми, а другата - на майката на Дани. Майката си е майка, заслужава уважение и признание за грижите й през годините. Всяка маминка трябва да има внуче, носещо името й", сподели Симона пред "Уикенд".

Певицата разкрива още, че е готова за сватба, но засега приоритет й е детето. Признава, че по време на бременността не се е ограничавала с любимите си лакомства, но вече се е отървала от излишните килограми.

"Имах повече апетит към определени храни. Нямаше как да не напълнея някой и друг килограм. Накрая ми беше доста тежко и нямах търпение да се почувствам отново в тялото си. Спортувам и спазвам режима на д-р Емилова. Обществена тайна е, че при нея се поддържаме цял живот и майка ми, и аз. Плодолечението на д-р Емилова е желязно. За месец и половина успях да сваля доста килограми", споделя Загорова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай