Шампионката Живка каза какво е липсвало във "Фермата"

Победителката в риалитито е знаела, че ще бъде на финал още през втората седмица

Шампионката Живка каза какво е липсвало във "Фермата" | StandartNews.com

„Емоциите вече започнаха да ме поотпускат. Още през втората седмица знаех, че ще стигна до финала. Увереност ми даде това, че опознах останалите участници и имах стратегия. Пътят до финала обаче бе с много остри завои, понякога с обратен вираж. Подхлъзвах се, понякога изгубвах посоката и бях на кръстопът“, коментира в ефира на bTV победителката във "Фермата 7" Живка Ролева, която от години работи в Австрия като шофьор на камион.

Тя призна, че понякога е проявявала слабост и се е отпускала. Например с Лора, която бе от другия лагер, но като човек е „много миличка“.

„Много е трудно 3 месеца постоянно да играеш, стресът е голям. Стратегията ми бе през първата седмица да открия кой е най-силният мъж, да вляза в конфликт с него и да победя. Тъй като събитията бяха динамични, стратегията я определях най-много за текущия ден“, поясни 39-годишната дама от Казанлък, която е гледала всички сезони на „Фермата“ и няма изпуснат епизод.

Според нея досега в риалитито е липсвал играч, който да играе играта. Живка е убедена, че жените са по-адаптивни и по-упорити, като резултатите на българските спортисти на последните олимпийски игри го доказват.

Победителката планира да се завърне в България и вероятно отново ще работи като шофьор на камион. Празниците тя ще прекара на село при своите свекър и свекърва.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай