СЕМ попари Гала заради секс в ефир

Твърди се, че от Съветът глобили "На кафе" заради неприлични теми на разговор рано сутрин

СЕМ попари Гала заради секс в ефир | StandartNews.com

Разговорите на сексуална тематика в "На кафе" остават в историята. Това гласят най-новите слухове около сутрешното токшоу на Нова. Твърди се, че Съветът за електронни медии е одрусал със солена глоба предаването след множество сигнали на възмутени зрителки.

Няколко месеца любимото предаване на домакините скандализираше с непрестанното провокиране на разговори за секс и алкохол, които са крайно неподходящи за този часови пояс. Темите изместиха обичайните за сутрешно токшоу разговори. Възмутени зрителки затрупали с жалби СЕМ и настоявали за по-адекватен език и подходящи теми, като приложили цитати от най-пиперливите разговори в ефир, пише "Уикенд".

Амбицирани да повишат зрителския интерес, панелистите в "На кафе" оживено се впускаха в любопитни креватни признания. Неведнъж разговорите на Гала с коментаторите в студиото се въртяха все около това какви са интимните фантазии на хората и къде ги реализират. Водещата откровено призна, че е прочела популярната книга "50 нюанса сиво", която бе екранизирана, но изобщо не я впечатлила.

"Мога да напиша много по-интересна книга с такъв тип истории от "50 нюанса сиво", заяви Гала и намекна за вълнуващия си личен живот.  Понякога обаче разговорите в студиото ставаха толкова провокативни, че водещата се разграничаваше от тях. Друг път  тя обсъждаше с панелистите от голи момичета в Дубай до еротичната платформа "OnlyFans".

Никол Станкулова разказа за горещите си впечатления от Дубай. "Сега ще ви покажа едни женички, които се галят чисто голи, не къде да е, а в Дубай. Това, ако се случи в България, ще бъдат арестувани. Но там няма почти местно население. Ходят на почивка и си правят каквото искат. Всъщност, в Дубай съм виждала най-много проститутки. Там съм виждала един мъж на масата и 20 компаньонки с него. Това е масово явление там. Проблемът е, че са голи, но то и по ресторантите са полуголи. Това го правят основно рускини", обясни синоптичката на Нова.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай