Сега пък и ретрограден Юпитер. Какво да правим?

Периодът отлично подхожда за начало на хуманитарни, образователни и културни проекти

Сега пък и ретрограден Юпитер. Какво да правим? | StandartNews.com

Небесните капризи нямат край. След ретроградния Меркурий идва ретрограден Юпитер. Периодът му започва на 20 юни и ще продължи чак до 17 октомври.

Този път ретроградният Юпитер се придвижва през знаците Риби и Водолей, връщайки ни към уроците, които сме научили през пролетта.

Юпитер обикновено е благосклонна планета, а когато е ретроградна, освен възможности за растеж ще ни даде шанс да преодолеем лош навик, негативното си поведение, да поемем контрол и да се справим със зависимостите си.

Разберете как трябва да се пренастроите, за да преминете към вашата най-добра фаза от живота. Защото ретроградният Юпитер ни призовава да размислим върху областите от нашия живот, където се случва значимо развитие, за да можем да оценим значимостта на преживяванията.

Когато Юпитер е ретрограден ние подлагаме на проверка нашия житейски път и вярата която носим в сърцето си. Акцентът тук е към вътрешното израстване. Период на свързване с духовните ни ценности, от което разбираме какво ни е необходимо, за да бъдем успешни. Преоценка и размишления за морала, собствените истини и възгледи.

Ретроградният Юпитер е подходящ за възстановяване на права върху собственост или препродажба на големи недвижими обекти.

Периодът на ретрограден Юпитер отлично подхожда за начало на хуманитарни, образователни и културни проекти, за събиране на средства за благотворителност.

В личен план времето е подходящо завършване на прекъснато образование, начало на пътуване, което сте отложили и пътешестване с духовни, образователни или културни цели.

Вижте всички актуални новини от Standartnews.com

Коментирай